Skip to content

Život mu nije dosadan: Ima 151 dijete i 16 žena, svako veče spava s četiri

Misheck Nyandoro iz Zimbabvea ima 151 dijete i svako veče spava s četiri od svojih 16 žena, a želja mu je da ima još djece.

Sve je to dio poligamnog projekta koji traje već 38 godina, prenosi Mirror.

Misheck je nezaposlen i tvrdi da je njegov glavni zadatak u životu da zadovolji svojih 16 supruga.

Uprkos činjenici da ima 66 godina žali se kako mora pronalaziti sve mlađe žene jer njegove starije supruge više ne mogu pratiti njegov tempo.

Misheck bi sa svojom djecom mogao popuniti 14 fudbalskih timova, a kaže kako uživa u luksuznom životu jer mu njegova djeca donose novac i brojne skupocjene poklone, dok njegove supruge kuvaju, čiste i ispunjavaju sve njegove želje.

Otac čak 151 djeteta sada se priprema za vjenčanje sa svojom sedamnaestom suprugom. Kaže kako bi se, da može, oženio sa stotinu žena i imao 1000 djece.

“Ja sprovodim svoj poligamni projekat. Započeo sam ga 1983. godine i ne planiram stati sve dok ne preminem”, rekao je ovaj penzionisani  νeteran.

Misheck kaže da nema finansijskih problema i kako je zapravo profitirao od zasnivanja toliko velike porodice.

“Trenutno planiram svoje sedamnaesto vjenčanje”, rekao je Misheck.

“Svaka od mojih supruga svakodnevno kuva za mene, ali moje pravilo je da ja jedem samo finu i ukusnu hranu i sve što smatram da nije napravljeno po mojim standardima se baca. One vrlo dobro znaju pravila. Obećale su da ne neće naljutiti kada odbijem nešto jer je to lekcija kako da se poprave u budućnosti”, rekao je Misheck.

Misheck ima i raspored koji mu omogućuje da svako veče zadovolji po četiri svoje supruge.

“Odem u sobe koje su mi te večeri na rasporedu. Zadovoljim jednu ženu, a onda odem u sljedeću sobu na rasporedu. Nisam zaposlen, ovo je moj posao”, rekao je Misheck.

“U krevetu se prilagodim svakoj ženi, zavisno od njenih godina. Ne mogu se jednako ponašati i prema mlađim i prema starijim suprugama”, rekao je Misheck.

Žali se i kako njegove starije supruge nisu baš uvijek raspoložene za njegove večernje posjete.

Misheck tvrdi da su sve njegove supruge srećne, ali kaže i kako u budućnosti planira da ženi samo mlađe žene jer imaju mnogo veći libido.

https://youtu.be/7Q6_iiMUJSU