Skip to content

Žena priznala da NIKADA NIJE OPRALA POSTELJINU – a madrac je ‘star 100 godina’ (VIDEO)

  • Umirovljena Britanka, trgovkinja antikvitetima Cornelia Bayley ranije je priznala da ‘nikada’ nije prala svoju posteljinu, a pogotovo ne svoj madrac, za koji je procijenila da je star 100 godina, piše Mirror.

Budući da u krevetu provodimo između 49 i 60 sati tjedno, važno je osigurati da posteljina bude čista jer brzo može postati središte prljavštine, grinja, mrtvih stanica kože i znoja. Mnogi se stručnjaci slažu da posteljinu treba prati jednom tjedno ili barem jednom u dva tjedna, no za Britanku Corneliu ovo pravilo ne važi.

Cornelia Bayley, koja živi u dvorcu iz 17. vijeka u sjevernom Walesu, pojavila se u emisiji Obsessive Compulsive Cleaners na Channel 4 još prije nekoliko godina.

Tada u dobi od 74 godine, mučila se sama održavati vilu i zatražila je pomoć čistača Hayley i Danna. Priznali su da im je to bio “najveći izazov do sada”, budući da je kuća bila puna prašine i prljavštine, a Cornelia je rekla da je očistila samo nekoliko puta u 29 godina.

Dvorac sa 10 spavaćih soba inspirisan italijanskim, sa četiri zvonika i finim holandskim zabatima – jedan od najboljih primjera rane Stewart arhitekture u Britaniji – kupila je Cornelia, kolekcionarka antikviteta, kao napušteno zdanje prije 30 godina, a zatim joj je nestalo novca.

Nakon što je čistačima pokazala spavaću sobu, Hayley je upitala: “Cornelia, kada je zadnji put oprana posteljina”, na što je ona odgovorila: “Nikad“.

Drugi čistač Dann je zatim upitao: “Koliko je star madrac“, na što je Cornelia odgovorila: “Mogao bi biti star 100 godina, ili tako nešto. Znate, ovako se živjelo prije mnogo godina – a ja još uvijek tako živim.” Navodno se nije ni okupala 3 godine.

  • Čistači su joj savjetovali da detaljno očisti čitav dvorac kako bi ga mogla iznajmljivati za vjenčanja.

Pri završetku čišćenja Cornelia se naljutila na čistače jer su joj postavili posude sa svijećama i cvijećem u dnevnoj sobi. Čistači su nijemo gledali kako Cornelia sve to odnosi kritizirajući njihov rad.

Pogledajte čitav video: