Skip to content
bračni par

Zaljubila se u beskućnika, a danas su u braku i imaju dvoje djece

Emmy Abrahamson, 41, je porijeklom iz Švedske, ali je mnogo putovala zbog očevog posla kao novinara za vanjske poslove. Emmy govori pet jezika i završila je glumačku školu u Londonu, prije nego što je upoznala Vica Koculu.

Odlučila je odustati od glume i sada je dječja književnica i autorica knjiga za djecu, Emmy je ispričala neobičnu ljubavnu priču koja joj se dogodila.

Zaljubila se u beskućnika aΙkohοličara kojeg je upoznala na ulici, a danas su u braku s dvoje djece. Emmy je 2006. godine boravila u Amsterdamu kad joj je, dok je sjedila na klupi, prišao stranac i pitao je koliko je sati.

Kasnije je saznala da je njegovo ime Vic Kocula. Iako je taj muškarac bio beskućnik, očigledno neopran danima, a pritom se osjetio na aΙkοhol, Emmy je odmah, kaže, primijetila njegove “predivne smeđe oči”.

Emmy, koja je upravo izašla iz četverogodišnje veze, kaže: “S jedne strane, odvratio me njegov raščupani izgled. Ali bilo je nešto u njemu što je bilo toliko intrigantno da sam ga poželjela ponovno sresti.”

Vic ju je odmah nasmijao i među njima se razvila privlačnost. Nakon kratkog razgovora dogovorili su sastanak na istom mjestu za tjedan dana.

Ona se ubrzo vratila u Beč gdje je u to vrijeme živjela i iako je Vicu ostavila svoj broj telefona, nije mislila da će je ikad nazvati. Nakon tri tjedna primila je poziv, a Vic joj je rekao da je stigao u Beč kako bi je opet vidio.

Ipak, nisu svi pozdravili njihovu romansu, uključujući neke od Emmynih najbližih prijatelja.

Ona kaže: “Izgubila sam dva svoja najstarija prijatelja jer ga nisu mogli prihvatiti. To me bοli i danas.” Nevjerojatno, Emmyni roditelji nisu znali da je Vic bio beskućnik sve dok nisu pročitali njezinu knjigu.

Deset godina kasnije, Emmy i Vic gostovali su u emisiji This Morning, kao bračni par koji sada ima šestogodišnje blizance Destoa i Tilou.

Vjenčanje su upriličili u dvorcu, a Vic je još jednom promijenio svoj život, studirajući na sveučilištu pet godina dok ga je Emmy uzdržavala. Naučio je švedski i sada je inženjer strojarstva, piše The Sun.

Žive u njezinoj staroj obiteljskoj kući u Švedskoj.