Skip to content

Vladimir (20) napravio dijete maćehi, pa se Marina preudala za njega: Njegov otac očajan zbog svega

Influencerka iz Rusije Marina Balmaševa (35) koja se proslavila zbog svog procesa mršavljenja na Instagramu, sada je iznenadila javnost priznanjem da se udaje za svog posinka, kog je upoznala kada je imao samo 7 godina….

Balmaševa je bila udata za Alekseja (45) punih 13 godina prije nego što su se rastali. Kada se njihov brak završio, ona je započela vezu s njegovim sinom Vladimirom (20). Sad planira vjenčanje s posinkom.

Ruski mediji pišu kako je Marina s bivšim suprugom Aleksejem usvojila petoro djece i da trenutno živi s Vladimirom i još troje djece koje je usvojila s njegovim ocem.

Preostalo dvoje živi s njenim bivšim suprugom.

Aleksej je očajan zbog svega što se događa. Rekao je da sumnja da ga je Marina varala sa sinom dok su još bili u braku.

“Mislim da je ona njega zavela. Ne znam zašto, volio sam je i poštovao”, rekao je Aleksej.

On je rekao da Marinu voli i dalje i da bi se svim silama borio za nju, da mu protivnik nije rođeni sin.

“Ne osjećam se kao starija žena koja mora stalno da sprema po kući. Zbog njega se osećam kao mlada i srećna devojka”, rekla je Marina i dodala kako se ne brine da će je 15 godina mlađi dečko ostaviti zbog neke mlađe.

Njihova veza već neko vrijeme zaokuplja rusku javnost, a Balmaševa je mnogo kritika dobila nakon što je nedavno na Instagramu objavila zajedničku fotku s Vladimirom iz doba kada se tek bila udala za njegovog oca, a na kojoj Vladimir ima tek sedam godina.

Sidebar