Skip to content

Upoznajte Manišu: Ona pješice u društvu svojih ljubimaca obilazi svijet (VIDEO)

Prije nekoliko mjeseci iz rodne Švajcarske ova dvadesetsedmogodišnja djevojka krenula je u avanturu, sa svoja dva konja i psom, prenosi Boje Jutra TV.

Foto: Screenshot Boje Jutra TV

Iako je ljudima neobično kada je sretnu, ona uživa, voli da putuje i po prirodi je pomalo stidljiva.

Maniša ističe da je ponekad teže naći sklonište i hranu, pogotovo za njene ljubimce kada snijeg prekrije travu, ali nije pomišljala da odustane.

Foto: Screenshot Boje Jutra TV

Iako ova družina privlači mnogo pažnje, ljudi često žele da se samo fotografišu s njima. Ipak. obitelj Savić im je otvorila svoja vrata i ugostila ih.

Foto: Screenshot Boje Jutra TV

Na mene je Maniša stavila izvanredan utisak, svaka joj čast, pogotovo što je žensko, a još i ova situacija s koronom ograničava kretanje,” kazao je Veselin Savić. Manišino putovanje je malo više otežano zbog novonastale situacije, ali je ona bila istrajna jer je ovo planirala i prije korone.

“Nije jednostavno, postoji mnogi broj papira i certifikata koje moram da izvadim za sebe i za svoje ljubimce, redovno radim korona testove i to je važno,” kazala je Maniša.

Foto: Screenshot Boje Jutra TV

I pored svih izazova, Maniša nastavlja putovanje sa svojim društvom prema Albaniji, koja će ujedno biti i konačno odredište ove avanture.

Istim tempom će pješaka nastaviti put nazad, prema domu u Švajcarskoj, te se nada da će stići na odredište do kraja ove godine.

POGLEDAJTE PRILOG:

MANIŠA BERŽI

Upoznajte Manišu Berži – ona pješke u društvu svoja dva konja i psa obilazi svijet

Posted by Boje Jutra TV Vijesti on Thursday, 11 March 2021