Skip to content

Uništila si je lice filerima (VIDEO)

Οvisnica o punjenju obraza kaže da dobiva ‘više pažnje’ nego prije i sada je ‘samopouzdanija’.

Anastasia Pokreshchuk (31) iz Kijeva u Ukrajini potrošila je gotovo 1600 £ na davanje vlastitih injekcija lica i tvrdi da je izgledala poput “miša” prije svog drastičnog punjenja u obraze.

Ubrizgava si hijaluronske filere slijedeći upute liječničkog online vodiča i priznaje da, iako “može biti rizično”, “obožava” imati punoću u obrazima i neće uskoro prestati.

Instagram model, koji se na platformi može pohvaliti 158.000 sljedbenika, tvrdi da ‘voli svoj izgled’ i da se ‘ne kaje’ zbog svog neobičnog izgleda.

‘Obožavam ovaj izgled. Prije sam ličila na sivog miša ‘, rekla je Anastasija, tvrdeći da je sada više’ u proporciji ‘.

‘Nos mi je bio prevelik’, rekla je, tvrdeći da joj je zauzeo cijelo lice, dodajući: ‘Sad imam usne i obraze i sve izgleda u redu.’

ANASTASIA PRIJE PUNJENJA OBRAZA

‘Ovo može biti οpasno, ali to radim sa iskusnim ljudima’, rekla je. ‘Učim na mreži. Bila sam zabrinuta, ali volim ovo. ‘

U emisiji se pojavio i dr. Alex Karidis iz svog doma u središnjem Londonu i pozvao javnost da se obrati kvalificiranom medicinskom stručnjaku sa “znanjem i iskustvom” za primjenu punila.

Rekao je: ‘Postoji razlog zašto punila za injekcije administriraju iskusni praktičari, potrebna je ogromna količina vještine i znanja.

Dodao je: ‘Uvijek postoje kοmplikacije koje se mogu dogoditi čak i u iskusnim rukama’.

Uništila si je lice: Anastasia si je sama ubrizgala filere

Uništila si je lice: Anastasia si je sama ubrizgala filere

Posted by 24sata on Friday, 9 October 2020