Skip to content

Udala se za bogataša da bi ga iskoristila: Priredio joj šok kad je preminuo!

Marsel je čitav svoj život živio jednostavno. Njegov dom se nalazi u švajcarskim Alpama, između dva luksuzna ski centra, tako da je njegova vrijednost tokom godina još više porasla.

To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca. Želio je da podijeli svoje bogatstvo sa drugima, pa je napravio kućice na svom imanju za rodbinu i prijatelje, da tu žive, a ne plaćaju kiriju.

Sa 67 godina nije bio zainteresovan za žene, ali je upoznao Sandrin, prelijepu 25 godina mlađu Parižanku…

Ona se inače bavila pjevanjem i nekretninama, te je znala koliko zapravo Marsel vrijedi.

Mnogi su primjetili ovaj par, poslovna mlada žena i stari čovjek, činilo se da su svi znali šta smjera, ali Marsela nije bilo briga, on je uživao i vjenčali su se.

Nakon vjenčanja Sandrin je nastavila da živi u Parizu, a Marsela je rijetko posjećivala. Nakon dvije godine braka Marsel i njegova dva prijatelja su imali saobraćajnu nezgοdu, nažalost Marsel je preminuo,

Odmah nakon sahrane Sandrin je zahtijevala od njegovih rođaka i prijatelja, za koje je Masrel izgradio zajednicu, DA SE ISELE.

Ali se Marsel unaprijed osigurao te joj priredio iznenađenje. Ostavio je sve svoje nekretnine stanarima koji su živjeli u njima. Novac je ostavio porodici i prijateljima. Sandrin nije dobila ništa!

Izvor: The Sun