Skip to content

Udala se za bogataša, a sada otkrila kroz šta je prošla u Dubaiju: Radila po 14 sati dnevno

Blogerka Milica o kojoj bruje društvene mreže otkrila je nove detalje o svojoj prošlosti.

Milica blogerka

Milica Polskaya, koja je udata za misterioznog bogatog Kazahstanca uživa u luksuzu, a na svojm Jutjubu nedavno je otkrila kako je i zašto otišla u Dubai, gde je i upoznala svog sadašnjeg muža.

– Bila sam treća godina Pravnog fakulteta. Otišla sam tamo sa bivšim dečkom, poslala sam CV jednom poznatom tamnošnjem klubu i ugovorila posao. Plan mi je bio da radim godinu dana i da skupim novac za školovanje. Fiksna plata bila je oko 750 evra plus bakšiš koji dijele svi zaposleni u klubu.

Planirala sam raditi godinu dana i skupiti novac za školovanje, da ne budem na teret roditeljima. Dočekao me auto kompanije i odvezao me do zgrade. Imala sam svoju garsonijeru, što je bila rijetkost, dodala je.

Milica blogerka

Čim sam otišla, uradila sam grudi, mjesec i po dana se oporavljala i onda počela da radim – priča Milica na Jutjubu, dodajući da joj je smješno što ljudi misle da je tamo radila “sve i svašta” a zapravo je, kaže, previše radila.

Radila je, kaže, i do 14 sati dnevno i bila strašno umorna.

– Bilo je raznih situacija, bože sačuvaj. Na kraju sam dala otkaz jer nisam više mogla, bila sam iscrpljena – prisjeća se blogerka.

Tako je rekla “da” svom suprugu.

– Poslao mi ga je sam bog i zahvalna sam što imam srećan brak i djecu – kaže Milica koja ima i svoju liniju kostima i haljina, te se trudi da ostane u zavidnoj formi.

Poslije četvrte trudnoće, kaže, ekspresno se vratila na staru liniju kako bi što prije mogla da nastavi sa poslom reklamiranja svojih modnih komada na Instagramu.