Skip to content

U kafani simboličnog naziva “Ostvareni san” svaka konobarica je našla muža (VIDEO)

Ako vas put navede u pogolijsko selo Međurečje, tu će vas dočekati jedna naizgled potpuno obična kafana.

Ali ukoliko se samo malo raspitate, shvatićete da je ovaj objekat i te kako poseban, jer sve djevojke koje su ovdje došle da rade su se i – udale, pa zato nosi i simboličan naziv “Ostvareni san“.

Do sada se 15 njih udalo, a četiri i razvelo. Sve su govorile da su došle samo da rade i da ih udaja ne zanima, ali vrlo brzo kada bi upoznale nekog od momaka, priča je dobivala drugi epilog. Obično ja vidim kad taj dečko dolazi već treći, četvrti, šesti put, pa prizna da mu se sviđa. Ako ga poznajemo, mi joj kažemo: ‘Može dečko, dobar je’, ako ga ne poznajemo: ‘Nemoj još da ideš’, ali džabe posle, zaljubi se i ode”, priča za “150 minuta” vlasnica kafane Vida Đokić.

Kaže da su sve djevojke bile mlade, dobre i vrijedne. Vida i suprug Đorđe prihvatili su ih kao članove porodice i zato su bili počasni gosti na svim veseljima.

Ipak određeni kriterijumi provjere postoje. Domaćica je imala poseban metod provjere djevojaka.

“Tražim Fejsbuk da vidim kakva je i da dođe da se dogovorimo. Imale su lijep bakšiš, lijepo smo se slagale, čak su mi oko malina pomagale kad treba.”

Iz ove kuće u okolini Ivanjice do sada se udalo čak 19 djevojaka. Sada ona čeka još jednu konobaricu koja će upravo ovdje ostvariti svoj san.

POGLEDAJTE VIDEO: