Skip to content

Tužno, ali istina – žene dobrog srca se ne cijene

Ako je žena dobrog srca, to ne znači da je budala ili naivna osoba. Ona vidi iste stvari kao i druge.

bracni par

Može razlikovati poštene ljude od lažnih. Zna kada je zaista zainteresirana i ko samo oponaša njen stav. Ona sve razumije, ali se i dalje ne mijenja i ne dozvoljava drugima da utječu na nju.

Žena dobrog srca lako pronalazi ljubav jer traži stvarne, trajne veze. Sklona je pronaći partnera koji će joj postati najbolji prijatelj. Ona traži nekoga ko će je prihvatiti takvu kakva jeste i ko će joj omogućiti da pokaže svoju ljubav onako kako ona želi.

Ova žena odnos ne tretira kao igru ​​i ne manipulira njime. Dobra žena u srcu nije slabog karaktera, ona zna kako oprostiti. Smatra da svi zaslužuju drugu priliku.

Ona vidi što je najbolje u ljudima i vjeruje da svaka osoba može pogriješiti. Svi radimo stvari zbog kojih nam je žao, ali iz njih učimo.

FOTO: Ingela Skullman / Pixabay

Svatko može započeti svoj život ispočetka. Dobra žena u srcu se ne vodi pravilima, već humanim osjećajem. Ne treba joj osoba koja će joj reći kakva je, jer se voli takva kakva je.

Svoju ljubaznost tretira kao blagoslov. Zna da joj dobrota neće uvijek koristiti, ali sigurna je da će je na kraju ova kvaliteta odvesti tamo gdje želi. Dobra žena u srcu neće utjecati na tuđa mišljenja.

FOTO: Welcome to all and thank you for your visit ! ツ /Pixabay

Zna da će je loše kritizirati, ali uvijek će osjećati korak ispred svih. Uvijek će biti povezana s nečim duhovnim i dubokim. Ona vjeruje u Boga i u svakoj situaciji vidi nešto lijepo.

Uviđa ljepotu bola i naći će način da bude dobra čak i kad joj bude teško. Odabrat će dobrotu čak i ako se suoči s neprijateljskim stavom.