Skip to content

Štedi na svemu: Hranu KUVA u PERILICI ZA POSUĐE (VIDEO)

Svatko ima svoje načine kako uštedjeti novac, ali jedna je žena štednjom došla do krajnosti s kuvanjem u perilici posuđa.

Stephanie iz TLC-ove Extreme Cheapsketes otkriva kako kuha lazanje u perilici sa ostalim posuđem kako bi uštedjela novac.

Foto: Printskrin/YouTube/TLC

Stephanie je ponosna na titulu “CICIJA” kakvu nećete vjerojatno ikad više upoznati.

S druge strane, njenom dečku Patricku je neugodno i misli da imaju dovoljno novca za potrošiti jer su zaposleni s dobrim primanjima.
Ona radi u ljekarskoj ordinaciji i ima dobru platu. Patrick navodi da je ona uštedjela mnogo para, ali da ne želi da h troši.

Kako bi smanjila troškove energije, njezina obitelj ima jednu žarulju koju sa sobom nose iz sobe u sobu kako bi osvijetlili prostoriju u kojoj se nalaze.

Ako se odvoje – recimo da odu u kupaonicu – tu je svijeća koju mogu koristiti.

Foto: Printskrin/YouTube/TLC

Tuširanje traje dvije minute, za koje Stephanie ima kontrolu koristeći baby monitor. te je u mogućnosti da čuje puštanje i zavrtanje vode.

U prodavaonici prehrambenih proizvoda ona ljušti banane prije vaganja i skida grančice sa grožđa, tako da će imati manje težine kad ih ode platiti.

“Ja ću da platim samo ono što ću da jedem, a ne ono što neću,” kaže Stephanie.

Foto: Printskrin/YouTube/TLC (sve slike)

Deterdžent za rublje puni u špricu prije stavljanja u perilicu, a “pamuk” koji ostane u filteru od perilice za rublje iskoristi kao tufer za otklanjanje šminke s lica i laka s noktiju.

Zatim, Stefani tvrdi da je gre’ota bacati vodu u kojoj ste skuvali špagete… pa je koristi više puta.

Stephanie ima malu djecu, a sva nepojedena hrana vraća se u tegle/posude iz kojih je izašla kako bi se kasnije reciklirala.

Hvala Bogu da taj trik nije rekla Patrickovim gostima. Patrick je pozvao nekoliko prijatelja na nogometnu zabavu, što Stephanie iz početka nije dozvoljavala ali je na kraju popustila.

Naravno sve će biti po njenim pravilima, te je za večeru odlučila napraviti lazanje na “njen” način. U radnji je čak pitala prodavača da li imaju meso kome je rok trajanja istekao, da bi ga platila jeftinije.

Prodavač ju je gledao u čudu, rekavši da tako nešto nigdje neće naći. Koristila je reciklirani umak za tjesteninu, a zatim je lazanje kuhala u perilici posuđa … u perilici posuđa s prljavim posuđem!

Foto: Printskrin/YouTube/TLC

Stephanie je rekla da ga mora čvrsto zamotati kako ne bi u nju ušla voda, ali činilo se da su Patrickovi gosti nagovijestili da jelo ima okus vode.

Foto: Printskrin/YouTube/TLC

Dok su gledali fudbalsku utakmicu Steaphanie je naredila Patricku da gasi TV u vrijeme reklama, tako da su gosti negodovali sjedeći u mraku. Ona je najveća CICIJA na svijetu, izjavio je Patrickov brat Adrian.

Ali negativne izjave nisu doticale Stephanie.

Izuzetno sam zadovoljna zbog načina kako štedim. to je za mene i moju obitelj – ne za bilo koga drugog – rekla je. “Nije me briga što netko govori. To je moj način , a moj način je najbolji.

Interesantno je da Stephanie radi u ljekarskoj ordinaciji a da ima vrlo malo znanja o higijeni.

Pa pogledajte video koji je TLC snimio o Stephanie: