Skip to content

Stavila je bijeli luk u nos kako bi PROČISTILA SINUSE

Rozalin Ketrin (29), odlučila je da isproba ovaj savjet nakon što ga je vidjela na TikTok-u. Na snimku koji je objavila na svom TikTok kanalu, Rozalin se vidi kako ubacuje čenove bijelog luka u nozdrve.

Čeka 10-15 minuta, a zatim ih uklanja. Bila je zapanjena dok je snimala trik i u jednom trenutku izjavljuje da, po njenom mišljenju, metoda djeluje. „Nisam mislila da će to zapravo uspjeti, zbog čega sam to snimila više u šali“, rekla je Rozalin iz Arizone, SAD.

Foto: Screenshot TikTok rozalinekatherine

“Upravo sam oljuštila dva svježa čena bijelog luka i stavila po jedan u svaku nozdrvu. Postavila sam tajmer na 10 minuta i samo gledala TV dok sam čekala.”

Foto: Screenshot TikTok rozalinekatherine

„Nije me peklo ili bοljelo i samo sam ga dodirivala da bi bilo na mjestu. Djevojka nije očekivala da će trik raditi i ostala je šokirana rezultatom.”

Foto: Screenshot TikTok rozalinekatherine

„Poslije 10-15 minuta nos je počeo da curi, pa sam izvadila bijeli luk. „Očekivala sam da će malo curiti, ali tada su provalile tone slina i bila sam šokirana.”

Foto: Screenshot TikTok rozalinekatherine

„Nisam osjetila miris bijelog luka poslije toga – mislim da su mi sinusi isprani.” “Bila sam totalno iznenađena rezultatima.”

Foto: Screenshot TikTok rozalinekatherine

Neki su bili oduševljeni, a drugi gledaoci su bili manje impresionirani Rozalinom objavom.

Jedna osoba je rekla: “Ovdje TikTok dostiže svoju granicu.” „Nisam očekivao da ću vidjeti posljednji dio“, rekao je drugi gledalac.

Netko drugi je komentarisao: “Da li ste zaista morali da pokažete slinaνljenje ??? Jedem i želim da pοvratim.”