Skip to content

Srbi zvanično u kampanji za reizbor Trampa

Tri nedjelje nakon što je u SAD pokrenuta kampanja “Srbi za Trampa 2020”, Amerikanci srpskog porijekla koji podržavaju aktuelnog predsjednika postali su zvaničan dio koalicije u kampanji za ponovni izbor Donalda Trampa.

Kampanju “Srbi za Trampa 2020” pokrenule su Olga Ravasi i Pamela Kolins kako bi promovisale građanski angažman srpskog rasejanja u SAD, prenio je Srpski radio Čikago.

Iz organizacije “Srpski Amerikanci za Trampa 2020” saopšteno je da se Amerikanci srpskog porijekla nikada ranije na ovom nivou nisu organizovali kako bi podržali nekog kandidata, posebno za predsjednika.

Štaviše, kako se naglašava, ovo je prvi put da su kao zajednica zvanično prepoznati u predsjedničkoj kampanji.

– Cilj je da se mobiliše oko milion Srba-Amerikanaca i Amerikanaca sa potpunim ili djelimičnim srpskim porijeklom širom SAD da se pridruže pobjedničkom timu i organizovanim naporima i da pomognemo ponovni izbor predsjednika Donalda Trampa – poručila je Olga Ravasi.

Ravasijeva je rekla da članovi ove zajednice, u daljoj koordinaciji sa službenom kampanjom, planiraju da nastave sa promocijom ove inicijative i formiraju snažne timove u svakoj ključnoj državi.

Ravasijeva i Kolinsova navele su u saopštenju da su ponosni na ovaj trenutak i da konačno znaju da su predsjednik Tramp i njegov tim čuli njihove glasove, a naporan rad i posvećenost su se isplatili.

One su dodale da su članovi kampanje motivisani više nego ikada prije da omoguće da se ponovno izabere “vjerovatno najbolji predsjednik u istoriji Amerike” budući da se nacija suočava sa egzistencijalnom krizom.

Njih dvije su istakle da je u ovom velikom vremenu nestabilnosti potrebno snažno vođstvo Trampa, povjerenje u teške odluke koje donosi, kao i zakon i red.

Svjedoci smo dešavanja bez presedana u SAD, vrlo agresivnog i sada već ne tako tihog državnog udara protiv predsjednika Trampa koji vodi duboka država, obrazlaže Ravasijeva razloge zbog kojih se uključila u kampanju za reizbor američkog predsjednika.

„Događaji širom američkih gradova sve više poprimaju oblik i simboliku obojene revolucije, čije su prve žrtve bili i sama Srbija i srpski narod kao pokusni kunići globalističkog poretka, kasnije primenjene širom sveta. Ta revolucija je sada stigla kući, u obliku Antife, Blek lajvs meters i sličnih organizovanih anarhističkih pokreta, finansiranih iz istih izvora“, objašnjava ona.

Tramp je, dodaje naša sagovornica, idealna i preko potrebna figura da poremeti status kvo, kako među Demokratama, tako i među Republikancima. Uz to, u posljednje tri godine, postavio je rekord u ispunjavanju obećanja – smanjio je poreze, povećao je zaposlenost, a mala i srednja preduzeća dobila su vjetar u leđa.

alternativnaTV

Sidebar