Skip to content

Šokirala izjavom: “Trošim hiljade nedeljno i ništa ne radim, dečko mi plaća sve”

Margarita je majka iz Australije koja je prikazala kako je moguće živjeti na visokoj nozi i trošiti čak 5, 6 hiljada dolara nedeljno samo na garderobu i obuću.

Margarita Tomovska poznata kao “mama Mercedes” otkrila je da sve plaća njen mlađi dečko.

Foto: Instagram/margaritatomovska

Dvadesetdevetogodišnja mama dobila je inače nadimak Mercedes kada je prošle godine automobilom istoimene marke vozila preko 200km/h dok je na zadnjem sedištu bila njena trogodišnja ćerka i to bez sigurnosnog pojasa.

Foto: Instagram/margaritatomovska

Margarita je provela četiri mjeseca u pritvoru zbog ovog nesavjesnog čina, no ovo je Tomovskoj još bio dodatni stimulans da napiše knjigu o svom iskustvu i napravi od sebe brend, te se tako promoviše.

Foto: Instagram/margaritatomovska

Da stvar bude interesantnija, zbog ovog djela mama Mercedes je dobila preko 70.000 pratilaca na Instagramu gdje promoviše život u luksuzu i to kako je moguće priuštiti brendirane, skupocjene krpice i automobile, a da ne radite baš ništa.

Margarita je jednom prilikom na svom Instagram nalogu objavila cifru bankovnog računa koja iznosi skoro pola miliona dolara raspoloživih sredstava.

Foto: Instagram/margaritatomovska

Na pitanje pratilaca odakle joj toliki novac, ona je izjavila da je to od njenog dečka, te da ona nema potrebe da bude zaposlena i radi kada već ima sasvim dovoljno.

Međutim, ona ne otkriva identitet svog mlađeg dečka pod izgovorom da će onda druge žene pokušati da joj ga preotmu.

Foto: Instagram/margaritatomovska

– Djevojke su zmije i samo žele da mi ga preotmu kako bi živjele mojim stilom života – napisala je ona.