Skip to content

Sarajlija Sejo održao čas humanosti: “Dođite besplatno da jedete”

  • Ovakav potez oduševio je korisnike društvenih mreža, koji su video počeli masovno da dijele.

Sarajlija Sejo Brajlović, jedan je od ugostitelja kojima su mjere kriznog štaba na teritoriji BiH, stavile katanac na vrata restorana, prethodnog vikenda.

Međutim, kako je u vitrini imao ogromnu količinu mesa, riješio je da učini ono što može da uradi samo čovjek koji na svijet oko sebe gleda srcem.

“Gospodo, pošto je danas petak, radimo do osam sati. Vidite ovu moju vitrinu, ona je napucana, ima svega. Pozivam svu raju, da li i z Sarajeva, da li iz Ilidže, ko god nije u mogućnosti da pravo jede, nek dođe od 6 do pola 8 da se ova vitrina isprazni, kuća časti, sve da večeraju pravo, da li sam ili sa porodicom. Kuća časti, da se ova roba podijeli. Halal bilo i dobro nam došli. Dakle, od 6 do pola 8.”, rekao je on.

Zbog situacije sa kriznim štabom KS koji nam je nametnuo zabranu rada od večeras do ponedeljka, naš Sejo časti sve od 18h-19.30h…VITRINA SE MORA ISPRAZNITI‼️…NAPOMENA: Dozvoljen broj gostiju u objektu je 30 osoba, a ako ne bude mjesta, možete ponijeti kući. Dobro došli! ?…#restoranbrajlovic #sejobrajlovic #sejinakvaliteta #sejinakuhinja

Posted by Restoran Brajlović on Friday, 12 March 2021

Ovakav potez oduševio je korisnike društvenih mreža, koji su video počeli masovno da dijele.