Skip to content
elizabet harli

Sa 54 godine izgleda kao curica: “Pametne žene znaju da ljepota počinje sa sirćetom”

Njoj godine ne mogu ništa jer ona ima svog saveznika u borbi protiv starenja. Holivudska ljepotica Elizabet Harli ima 54 godine koje ne može da dokaže svojim izgledom, jer usprkos godinama i dalje je prepoznatljiva po uskim haljinama i savršenoj figuri.

Kod holivudskih ljepotica uvek pomišljamo odmah da se one protiv bora bore laserima i plastičnim operacijama. Rijetko kada nam pada na pamet da se one protiv vremena bore prirodom.

Rješenje koje ova ljepotica koristi godinama leži u jednoj ključnoj namirnici koju sasvim sigurno i vi imate u kuhinji, samo ste lijeni da je iskoristite. Nije poenta u tome da počnemo da se borimo protiv starenja kada smo već stari, jer onda nam jedino laseri i operacije i preostaju.

Poenta je u tome da u borbu za mladoliki izgled i dobro zdravlje krenete na vrijeme.

Naravno da se ne treba stidjeti bora, sijedih vlasi i celulita, ali ako želimo što duže da odložimo znakove starenja onda trebamo ranije da počnemo da radimo na tome i to još u ranim godinama.

Jabukovo sirće/Foto: Jill Wellington/Pixabay

Najefikasnije rješenje za to prema Elizabet Harli je jabukovo sirće.

Poznato je da ono ubrzava metabolizam pa se kalorije brže troše. Svako drugo jutro popijem čašu tople vode s malo jabukovog sirćeta i zbog toga imam bolju probavu i sjajnu kožu, rekla je glumica za The Cut.

jabukovo sirce
Jabukovo sirće/Foto: Lisa Redfern/Pixabay

Ona je dodala da ne može da ga pije svakog jutra jer ima specifičan ukus, ali da ga svakako preporučuje.