Skip to content

Prognoze za ljubav, posao i financije za svaki od dvanaest horoskopskih znakova u 2024. godini

OVAN: Ove godine dobit ćete prednost planetarne kompatibilnosti. Možda postoji nedostatak fokusa ili koncentracije u obrazovanju i karijeri. Napori će biti uspješni. Postojat će potreba za održavanjem i modernizacijom funkcija imovine. Doći će do poslovnih promjena. Nakon maja bit će uspona i padova. Bit će željenih koristi.

Ljubav: Ovnovi će doživjeti uzbuđujuće trenutke u ljubavi. Izazovi u vašem ljubavnom životu mogu dovesti do toksičnosti u odnosima. U drugoj polovici godine stvari će se okrenuti nabolje uživat ćete u dobrom odnosu s partnerom. Slobodni će imati priliku upoznati zanimljive osobe, dok će zauzeti uživati u dubljoj povezanosti s partnerom.

Posao: Očekujte profesionalni uspon. Ovnovi će biti motivirani da ostvare svoje ciljeve. Suradnja s kolegama će biti ključna za postizanje uspjeha. Slijedi premještaj i napredovanje na željeno mjesto u poslu. Povećat će se prihod od posebnog rada. Dobit ćete podršku starijih ljudi. Kod kuće može biti napetosti i razlika. Djeca će napredovati. Započet će zaseban obiteljski posao. Potrošit će se na povoljan posao kod kuće. Bit će vjerskih putovanja i dobrotvornih djela.

Financije: Financijski će biti stabilni, ali nemojte zanemariti štednju. Razmislite o dugoročnim investicijama. Osobe znaka Ovna uživat će u stabilnoj karijeri i napredovat će u svom području rada. Vaš trud i predanost bit će cijenjeni. Možda ćete biti unaprijeđeni i biti uspješni u prva dva kvartala godine. Posao će procvjetati i imat ćete mnogo prilika za odlazak u inozemstvo ove godine. Ova će godina financijski biti vrlo dobra. Vaša će se imovina povećati, a vi ćete uživati ​​u prihodima iz dodatnog izvora .

Zdravlje: Ovnovi bi mogli doživjeti nekoliko uspona i padova u svom zdravlju početkom godine. Vaša novogodišnja odluka trebala bi raditi na poboljšanju vašeg zdravlja. Mogu se pojaviti bolesti poput plinova, žuči, poremećaja krvi, dijabetesa itd.

Najbolji mjeseci: januar i februar

Lijek: Zapalite crvenu svijeću i manifestirajte blagostanje.

BIK: Ovaj će festival biti koristan s poslovnog stajališta. Posao koji je bio na čekanju bit će dovršen ove godine. Suparnici će napraviti kompromis. Radit će se na proširenju, obnovi i modernizaciji industrije za što će nastati izdaci. Bit će napetosti u partnerstvu. Situacija će se promijeniti uz pomoć starije osobe. Bit će zabrinutosti oko zdravlja djece, obrazovanja itd. Bit će problema u obrazovanju i karijeri. Bit će utjecaja zbog sukoba i uzvišenja.

Ljubav: Izazovi u vašem ljubavnom životu mogu dovesti do toksičnosti u odnosima. U drugoj polovici godine stvari će se okrenuti nabolje uživat ćete u dobrom odnosu s partnerom. Slobodni će imati prilike za dugotrajne veze, dok će zauzeti nastaviti uživati u mirnom razdoblju bez većih izazova.

Posao: Očekuje vas napredak u karijeri. Bikovi će pokazati svoje talente, privlačeći pažnju nadređenih. Razmotrite nove poslovne prilike. Domoroci iz sunčevog znaka Bika vidjet će napredak na svom profesionalnom putu. Vaš društveni krug i položaj će se povećati, a vaše bogatstvo i imovina vjerojatno će rasti. Vaši će troškovi biti vrlo visoki, neki za hodočasnike i vjerske pothvate. Može doći do kupnje zemljišta, zgrada itd. Mali povoljni poslovi dogodit će se kod kuće. Zaposleni će biti uspješni u dobivanju povoljne situacije. Posao će ići dobro, a financijski dobici su naznačeni u cijelom.

Zdravlje: Glavobolje i neprospavane noći mogle bi vas mučiti u prvom kvartalu godine. Meditirajte i ostanite mirni. Može doći do neželjenih incidenata. Zdravlje vašeg roditelja moglo bi biti razlog za zabrinutost. Mogu se pojaviti artritis, bol u očima, problemi ispod struka ili prijelomi. Izbjegavajte bolesti uzrokovane plinovima i žuči. Bit će interesa za okultno znanje i tantra-mantru. Vjersko putovanje je moguće.

Financije: Financijski će biti povoljno razdoblje. Razmislite o pametnim investicijama i upravljanju novcem. Novac na čekanju će se vratiti. Bit će rasipanja koje neće donijeti nikakvu korist.

Najbolji mjeseci: juni i juli

Lijek: Za harmoniju svakog petka zapalite ružičastu svijeću.

BLIZANCI: Ove godine morat ćete se suočiti s puno uspona i padova. Bit će prilike za dobivanje željenog studija i polja u obrazovanju i karijeri. Ispunit će se želja za odlaskom na veliki institut izvan visokog obrazovanja. Bit će prepreka u osnivanju novih poduzeća. Postoje šanse za kupnju nekretnine i povećanje trajnog kapitala u kući.

Ljubav: Blizanci će doživjeti dinamičnu godinu. Slobodni će uživati u raznolikim iskustvima, dok će zauzeti raditi na poboljšanju komunikacije u vezi. Ova će godina biti povoljna za nevjenčane. Budite oprezni u ljubavnim stvarima. Urođenici Blizanci mogli bi doživjeti neke uspone i padove u odnosima ove godine. Radite na poboljšanju svojih tjelesnih užitaka. Naznačeni su obiteljski problemi i nesuglasice s članovima obitelji. Pokušajte imati razumijevanja i sve probleme riješiti sporazumno.

Posao: Očekuje vas izazovno razdoblje na poslu. Nove prilike dolaze s novim odgovornostima, ali i nagradama. Održavajte ravnotežu između posla i odmora. Bit će napetosti s poslovnim partnerima. Bit će napretka u poslu uz vanjsku podršku.

Financije: Budite pažljivi s financijama. Pravilno upravljajte troškovima i razmislite o dugoročnim financijskim ciljevima. Urođenici znaka sunca Blizanci imat će povoljan početak u pogledu karijere. Vjerojatno ćete postići mnogo na profesionalnom planu u prvoj polovici godine. U drugom dijelu godine nepredviđeni troškovi i neki gubici mogli bi izazvati stres. Financijski, uživat ćete u dobrim prihodima, a vaša će ulaganja donijeti bogate dividende. Vaši će troškovi znatno eskalirati prema kraju godine.

Zdravlje: Pripadnici sunčevog znaka Blizanci doživjeti će promjenjivo zdravlje početkom 2024. Mogli biste doživjeti neke želučane probleme i infekcije oka. Budite pažljivi i savjesni prema svom zdravlju. Bolovi u tijelu mogu uzrokovati probleme u vratu, ramenima i mozgu. Vodite računa o svojim prehrambenim navikama. Prašina i dim mogu izazvati alergije.

Najbolji mjeseci: januar i februar

Lijek: ispod jastuka držite zelenu tkaninu ili rupčić za dobro zdravlje i harmoniju.

RAK: Ove godine će blagoslovi ostati, a intelektualna razina će se poboljšati. Ostvarit će profit u poslu. Također će biti profita od tržišta dionica. Političke prepreke u poslovanju bit će uklonjene. Radit će se planovi za nove pothvate. Ženska osoba može patiti. Stare razlike će nestati i doći će jedinstvo. Ugled će vam se povećati. Prepreke u visokom obrazovanju bit će uklonjene.

Ljubav: Rakovi će doživjeti emotivnu stabilnost. Slobodni će možda pronaći ljubav na neobičnom mjestu, dok će zauzeti jačati svoje veze. Vaša privrženost s partnerom je spremna da se poveća, prema horoskopskim predviđanjima za 2024. Stvari srca su spremne da napreduju, a vi ćete uživati ​​između užitaka između posteljine.

Posao: Očekuje vas razdoblje rasta u karijeri. Rakovi će biti kreativni i inovativni, privlačeći pažnju suradnika i nadređenih. Uslijedit će unapređenje na poslu i željeni transfer. Zemljište, zgrade, trgovine, itd. će se kupiti za komercijalnu upotrebu. Povoljni radovi odvijat će se kod kuće. Novac će se morati nadopuniti.

Financije: Financijski će biti stabilni, ali budite oprezni s impulsivnim troškovima. Razmislite o dugoročnom planiranju financija. Savjet je da se držite podalje od uredske politike i da ne zauzimate ni jednu stranu. Sva svađa će nestati, a vi ćete vjerojatno biti sjajna zvijezda na poslu. Vaši napori će uroditi povoljnim ishodom. Posao je spreman za procvat. Financijski, naznačuje se dobro vrijeme, ali će vaši troškovi dosta eskalirati.

Zdravlje: Ove godine se morate usredotočiti na svoje dobrobit, posebno u januaru 2024. Budite oprezni u vožnji i prelasku ceste. Za domorodce Rakove preporučuje se temeljit zdravstveni pregled. Mogu se pojaviti problemi poput lomljenja kostiju i alergija itd. Kontrolišite štitnjaču.

Najbolji mjeseci: novembar i decembar

Lijek: Za dobro zdravlje preporučuje se dobrotvorni i društveni rad

LAV: U partnerstvu se mora održati harmonija. Postoje šanse da se željeni posao dovrši prijenosom. Gospodarska struktura će biti jaka. Bit će dobit od burze i napredovanje na radnom mjestu. Bit će nekih prepreka na polju obrazovanja i karijere, ali na kraju ćete postići uspjeh. Možda postoji napetost u obitelji. Moguća je administrativna istraga ili neka veća prepreka, stoga budite oprezni.

Ljubav: Lavovi će zračiti samopouzdanjem u ljubavi. Slobodni će privlačiti pažnju, dok će zauzeti proširivati svoje horizonte kroz zajedničke aktivnosti. Godina će započeti dobro i vaš odnos s partnerom je spreman za poboljšanje i jačanje. Vaše razumijevanje će se povećati, a vi ćete sa svojim partnerom dijeliti divno prijateljstvo. Uživat ćete između plahti. Roda bi mogla doći u posjet krajem godine. U posljednjem kvartalu moglo bi doći do neslaganja u vašem romantičnom životu i s obitelji. Početak godine mogao bi dovesti do nesklada među članovima obitelji. Morate biti na oprezu jer je obitelj najveći sustav podrške. Ne dopustite da išta pokvari ovu vezu.

Posao: Lavovi će biti ambiciozni i fokusirani na postizanje ciljeva. Očekuje vas priznanje za trud i rad. Razvijajte liderstvo. va godina će donijeti rast u poslovanju. Mogu se započeti novi pothvati. Bit će političke koristi. Postoje šanse za dobivanje posebnog poštovanja.

Financije: Financijski će biti izazovno razdoblje, ali uz dobar plan troškova, Lavovi će uspjeti održati stabilnost. Domoroci iz sunčevog znaka Lava donijet će povoljne ishode ove godine. Vjerojatno ćete rasti i napredovati do novih visina. Međunarodna putovanja i poslovi iz inozemstva donijet će vam unosne rezultate. Spremni ste za eskalaciju svog statusa i dobru naknadu. Posao će rasti. Međunarodna suradnja vjerojatno će promijeniti lice vašeg poslovanja i tako povećati priljev novca. Financijski je naznačeno dobro vrijeme, ali morate biti spremni na veće neočekivane troškove.

Zdravlje: Vaše bi zdravlje moglo biti krhko ove godine. Postoji mogućnost iznenadne pojave bolesti. Obratite pozornost na bilo kakve simptome i posjetite liječnika ako uočite bilo kakav problem, osobito prema drugoj polovici godine. Možete se suočiti s ozljedama, uganućima, prijelomima i zaraznim bolestima. Izbjegavajte prašinu, pretjerano izlaganje sunčevoj svjetlosti, dim i nepravilne prehrambene navike. Budite oprezni pri korištenju vozila i strojeva.

Najbolji mjeseci: juni i juli

Lijek: ponudite vodu, po mogućnosti u bakrenoj posudi, bogu Sunca svake nedjelje za dobro zdravlje.

DJEVICA: Bit će nekih prepreka. Problemi će se rješavati uz pomoć starije osobe. Možete dobiti političku korist. Sva stara nekretnina će se prodati i pretvoriti u korisno građevinsko zemljište. Nesuglasice će se povećati kod kuće. Prestiž obitelji će porasti. Ostvarenje želja u obrazovanju i karijeri rezultirat će uspjehom na ispitima. Bit će velikih izdataka za komunalna vozila itd. i luksuzne predmete kod kuće. Ne postoji mogućnost transfera, ako se dogodi bit će na željenom mjestu.

Ljubav: Na početku godine mogle bi doći do promjena u vašem odnosu s partnerom. Doći će do prekida komunikacije i mogli biste se rastati. Mnoštvo svađa i neslaganja moglo bi samo pokvariti kućni sklad. Komunicirajte otvoreno i iskreno i pokušajte premostiti razlike. Napori nikad nisu uzaludni, u kombinaciji s pozitivnim tranzitima sredinom godine stvari će se početi mijenjati, bit ćete ponovno zaljubljeni i dijelit ćete dobro prijateljstvo sa svojim partnerom. Slobodni će možda otkriti duboke emocije, dok će zauzeti uživati u harmoniji u vezi.

Posao: Očekuje vas razdoblje organizacije i efikasnosti. Djevice će se istaknuti svojom pedantnošću i pridonositi timskom uspjehu. Posao obavljen sada će donijeti koristi. Bit će prilike za širenje posla.

Financije: Financijski će biti stabilno razdoblje. Razmislite o dugoročnim investicijama i budite oprezni s nepotrebnim troškovima. Godina bi mogla donijeti određene izazove na poslu, a vi ćete morati naporno raditi jer postignuća možda neće biti proporcionalna ulaganju. Druga polovica godine će vam uljepšati stvari i vjerojatno ćete dobiti na profesionalnom planu. Putovanje u inozemstvo sredinom godine moglo bi se pretvoriti u bogatstvo. Uživat ćete u svoj važnosti i zahvalnosti koje dolazi s uspjehom. Poslovni domoroci imat će spor početak, a nakon sredine godine dobit ćete bogatstvo. Vaš posao je spreman za napredak. Financije će biti dobre nakon svibnja 2024. vidjet ćete obilje novca i vjerojatno ćete ulagati u nekretnine.

Zdravlje: Sitne tegobe će vas mučiti tijekom cijele godine, ali ništa veće ali dovoljne da vas drže na nogama. Postoji mogućnost oboljenja želuca, dijabetesa, artritisa itd. Obratite pozornost na svoje prehrambene navike.

Najbolji mjeseci: maj i juni

Lijek: Ponudite hranu starim ljudima

VAGA: Ova godina će stvoriti prepreke, ali neće uzrokovati štetu. Isplatit će se naporan rad i zalaganje, a posebno pošten rad.  Bit ćete uspješni u visokom obrazovanju. Mogućnosti će se povećati u obrazovanju. Povoljni radovi odvijat će se kod kuće. Neki novi posao može se dogoditi kod kuće.

Ljubav: Vage će doživjeti romantično razdoblje. Slobodni će uživati u ljubavnim avanturama, dok će zauzeti jačati veze kroz otvorenu komunikaciju. Parovi trebaju biti oprezni u drugoj polovici godine od nekih sitnih svađa i tučnjava. Nevjenčani će se samci vjerojatno vjenčati u prvim mjesecima godine

Posao: Očekuje vas dinamično razdoblje na poslu. Vage će biti kreativne i inovativne, što će im donijeti uspjeh u karijeri. Bit ćete uspješni u poslu. Mnogo će izdataka nastati u povećanju korisnosti zemljišta, građevinskih strojeva itd. Može se dobiti vlasništvo predaka. Novac na čekanju bit će primljen. Postojat će želja za napredovanjem i premještajem na poslu.

Financije: Financijski će biti izazovno, ali s pravilnim planiranjem i razumijevanjem troškova, Vage će održati stabilnost. Urođenici sunčanog znaka Vaga zahtijevat će više marljivosti i vještine kako bi postigli svoje ciljeve ove godine. Timski rad će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Imajte srdačan odnos sa svojim kolegama i uključite ih u napredak vašeg posla i dajte im zasluge. Radit ćete jako naporno, ali rezultati će se isplatiti. Poslovni domoroci će procvjetati i rasti početkom godine, a nakon toga stvari bi mogle postati malo teške i mogli biste pretrpjeti neke gubitke. Početak godine bit će vrlo unosan u smislu financija, a mogli biste pogoditi i jackpot.

Zdravlje: U prvom kvartalu godine uživat ćete u dobrom zdravlju, a nakon toga će vas mučiti sitnice. Svaki zanemarivanje vašeg zdravlja može vas skupo koštati. Moguća je ukočenost u ramenima, struku i sl., problemi s jetrom, kamenci, dijabetes, probavne smetnje i sl. Pazite šta jedete i pijete. Zdravlje će općenito biti dobro.

Najbolji mjeseci: januar i februar

Lijek: Stavite crveno i bijelo svježe cvijeće u svoju kuću i na radno mjesto

ŠKORPION: Morat će se više potruditi. Također se može započeti bilo koji sporedni posao. Proširenje poslovanja bit će teško. Politički uspjeh se može postići. Zaposleni će imati prednosti unapređenja itd. Okolnosti će biti teške na polju obrazovanja i karijere. Bit će potrebno strpljenje i naporan rad. Povećat će se teret obnove, popravka u kući i troškovi bilo kojeg rođaka itd.

Ljubav: Neki problemi u odnosima mogli bi početi s zorom Nove godine. Nemojte koristiti teške riječi i stvarati nesklad. S obiteljskog stajališta, očekuje se da će ova godina biti umjerena. Neka pitanja vezana uz imovinu mogu izazvati neugodnosti među članovima obitelji. Radite na dobrodušnosti i dobrim odnosima. Slobodni će imati intenzivne emotivne veze, dok će zauzeti raditi na dubljoj povezanosti.

Posao: Očekuje vas razdoblje transformacije na poslu. Škorpioni će se suočiti s izazovima, ali će pokazati snalažljivost i hrabrost. Posao ove godine bit će isplativ. Povećat će se profesionalna odgovornost. Zaposleni će imati prednosti unapređenja itd.

Financije: Financijski će biti izazovno razdoblje. Pazite na troškove i razmislite o dodatnim izvorima prihoda. Starosjedioci sunčevog znaka Škorpion ući će u 2024. s puno pozitivnosti. Radit ćete najbolje što možete i impresionirati svoje šefove i kolege svojim ponašanjem i marljivim radom. Spremni ste za osvajanje priznanja i nagradu za svoja postignuća. Savjetuje vam se da se suzdržite od impulzivnih odluka. Posao će ići dobro, a u drugoj polovici godine očekuje se veliki rast i prosperitet.

Zdravlje: U prvoj polovici godine savjetuje se oprez prema svom zdravlju. Osim što dajete sve od sebe, radite na održavanju čvrstog fizičkog zdravlja. Mogu se pojaviti problemi poput vata-pitta bolesti, bolesti pluća, bolova u lijevom uhu, bolova u očima itd. Izbjegavajte prašinu, dim i nepravilne prehrambene navike. Držite svoju dnevnu rutinu organiziranom.

Najbolji mjeseci: maj i juni

Lijek: Konzumirajte malo meda svako jutro

STRIJELAC: Ove godine morat ćete se suočiti s mnogim preprekama, ali ćete ipak imati koristi. Možda ćete se također morati baviti poslom partnera-menadžera itd. Očekuju vas uspjesi na polju karijere i obrazovanja. Može doći do nedostatka koncentracije. Djeca će napredovati u obitelji. Bit će napetosti u obitelji. Utjecaj drugog člana će se povećati.

Ljubav: Strijelci će doživjeti raznolike ljubavne avanture. Slobodni će istraživati nove mogućnosti, dok će zauzeti uživati u spontanosti u vezi. Vaše povezivanje s partnerom bit će savršeno – dobro razumijevanje, ljubav i uvažavanje jedno drugoga te uzbudljiva intimnost. Dobro je vrijeme za zajednički odmor. Obiteljske veze bit će iznimno zadovoljne. Morate biti oprezni s grubim govorom sredinom godine jer bi vaša drskost mogla povrijediti vaše bližnje i drage osobe.

Posao: Očekuje vas dinamično razdoblje na poslu. Strijelci će biti inovativni i fleksibilni, što će im donijeti uspjeh u karijeri. Zbog nedostatka koordinacije između potražnje i ponude u poslovanju, prilike za profit će biti propuštene. Troškovi će se povećati. Promjena na radnom mjestu može biti protiv nečijih želja i učinak premještaja itd. će smanjiti profit.

Financije: Financijski će biti povoljno razdoblje, ali budite oprezni s rizičnim financijskim odlukama. Razmislite o dugoročnom planiranju. Domoroci iz znaka sunca Strijelac imat će dobar početak 2024. Prvih pet mjeseci je vrijeme za poboljšanja i postignuća. Bit ćete u dobrim knjigama svojih nadređenih i kolege će se ugledati na vas. Vjerovatno ćete dobiti unapređenje u prvoj četvrtini mjeseca i osvojiti vrhunske počasti na poslu. U drugoj polovici godine morate izbjegavati donošenje ishitrenih odluka. Financijski ćete uživati ​​u obilju. Morate kontrolirati drskost kako ne bi pokvarila prijateljstvo na poslu.

Zdravlje: Uživat ćete u snažnom zdravlju na početku 2024., ali sredinom godine morate se koncentrirati i usredotočiti na svoje zdravlje. Preporuča se zdravstveni pregled. Postoji opasnosti od dijabetesa, alergija, želučanih tegoba i ginekoloških bolesti.

Najbolji mjeseci: mart i april

Lijek: Pokažite poštovanje prema starijima u obitelji i tražite njihov blagoslov

JARAC: Ova godina će biti progresivna. Poslovi vezani uz komunikacijske medije donosit će profit. Da bi se proširila ili uspostavila industrija, izdaci će morati premašiti ograničenje. Dobit ćete koristi u politici. Ove godine bi moglo doći do putovanja u inozemstvo. Očekuju vas uspjehi na polju obrazovanja i karijere uz određene prepreke.

Ljubav: Jarci će doživjeti stabilnost u ljubavi. Slobodni će možda pronaći trajnog partnera, dok će zauzeti raditi na jačanju emocionalne veze. Ove godine ćete vjerojatno uživati ​​u dobrim odnosima sa svojim partnerom. Vaše će veze jačati svakim danom ove godine.

Posao: Očekuje vas razdoblje rasta u karijeri. Jarci će biti posvećeni svojim ciljevima i postizanju uspjeha. Suradnja će biti ključna. Posao će se širiti. Vaš prijenos može biti izvan kuće. Bit će izdataka za luksuzne stvari kod kuće. Stari sporovi će se riješiti. Nekretnina se može kupiti. Djeca će napredovati i povoljan posao će biti postignut.

Financije: Financijski će biti stabilno razdoblje. Razmislite o dugoročnom planiranju i štednji. Domoroci znaka sunca Jarac spremni su unaprijediti svoje vještine i krenuti prema postizanju velikih ciljeva. Ove ćete godine morati naporno raditi, ali će vaš trud biti primjereno nagrađen. Isticat ćete se na poslu i kolege će se ugledati na vas. Vaši stariji će vas visoko cijeniti i vaš će se grafikon uspješnosti povećavati tijekom godine. Poslovni ljudi će proširiti svoj posao. Financijski, naznačuje se dobro vrijeme.

Zdravlje: Predviđeno je da će vam 2024. donijeti snažno zdravlje. Osim nekoliko uspona i padova, uživat ćete u dobrom zdravlju. Radite na poboljšanju svog imuniteta jer će vas tijekom cijele godine vjerojatno mučiti napadaji kašlja i prehlade. Mogu postojati problemi poput želučanih poremećaja. Izbjegavajte hladnoću.

Najbolji mjeseci: juni i juli

Lijek: Malo milosrđa i donacija polučit će dobre rezultate

VODENJAK: Ovogodišnje poslovanje je zbog utjecaja. ‘Zaglavljeni’ novac može se vratiti. Bit će izdataka za modernizaciju koja će donijeti profit. Bit će prepreka u novim pothvatima. Bit će podrška partnera. Podmirenje starih obveza donijet će uspjeh na drugim područjima. Transfer bi bio nepoželjan. Moguće su promjene u poslu. Bit će izdataka za zdravlje člana kućanstva. Postoje šanse da budete ispred drugih na polju karijere i obrazovanja. Moguće je putovanje u inozemstvo radi visokog obrazovanja.

Ljubav: U zoru 2024. doći će do nekih nesuglasica između vas i vašeg partnera. Nedostatak vremena i zanemarivanje bit će glavni razlog ovog sukoba. Pokušajte dati jednaku važnost svojim odnosima i ne dopustite da posao ugrozi vašu dobrotu. Vodenjaci će doživjeti nekonvencionalne ljubavne situacije. Slobodni će privlačiti neobične osobe, dok će zauzeti raditi na održavanju svježine u vezi.

Posao: Očekuje vas razdoblje inovacija na poslu. Vodenjaci će biti kreativni i originalni, što će im donijeti uspjeh u karijeri.

Financije: Financijski će biti izazovno razdoblje. Budite oprezni s impulsivnim troškovima i razmislite o dugoročnim financijskim ciljevima. Predviđeno je da će ljudi iz sunčevog znaka Vodenjak ove godine doživjeti znatan uspjeh, posebno u posljednja dva kvartala 2024. Morate paziti da zadržite miran dekor na radnom mjestu jer su naznačene neke svađe s kolegama. Posao će procvjetati u drugoj polovici godine što će dovesti do iznimnih postignuća. Financijski će u prvoj polovici godine biti oscilacija. Nakon toga ćete postići stabilnost.

Zdravlje: Zdravlje ove godine neće biti razlog za brigu, ali će vas neki sitni problemi mučiti tijekom cijele godine. Neka kožna infekcija mogla bi izbiti i uzrokovati nelagodu, a nesanica bi vas mogla mučiti u prvim mjesecima 2024. godine-

Najbolji mjeseci: maj i juni

Lijek: Hranjenje ptica će dobiti pozitivnost i dobro zdravlje

RIBE: Ova godina će vam donijeti uspjeh na svim poljima. Željeni posao će biti ostvaren. Posao će se širiti. Partnerstvo će biti uspješno. U politici se mogu postići velika postignuća. Radite uz pomoć poslovnog stručnjaka, imat ćete koristi. Za kuću će se kupiti građevinsko zemljište. Ne vjerujte nijednoj nepoznatoj osobi.

Ljubav: Početak 2024. možda neće dati pozitivne rezultate u romantičnim vezama. U drugom tromjesečju preporučuje se oprez, no sredinom godine vaš će odnos rasti i poboljšati se. Morate biti komunikativniji. Neki sukobi unutar obitelji će vas uznemiriti, ali će se riješiti. Dajte prostora svim članovima i ne pokušavajte im nametnuti svoje stavove.

Posao: Očekuje vas razdoblje kreativnosti na poslu. Ribe će se istaknuti svojim umjetničkim talentima, što će im donijeti priznanje. Postoje šanse za napredovanje na poslu i premještaj na željeno mjesto.

Financije: Financijski će biti izazovno razdoblje. Pazite na troškove i razmislite o dugoročnom planiranju financija. Domoroci iz znaka sunca Ribe imat će pozitivnu godinu na profesionalnom planu. Vjerojatno ćete briljirati u svom poslu, a nadređeni će vas visoko cijeniti. Vjerojatno ćete biti nagrađeni. Možda čak postoje mogućnosti za rad u inozemstvu. Budite oprezni u drugoj polovici godine i neka vam uspjeh ne ide u glavu jer će vas bezobrazluk bilo koje vrste prema nadređenima i kolegama skupo koštati. Posao će procvjetati. Financijski, naznačuje se dobra godina.

Zdravlje: Ove godine su naznačene određene fluktuacije u zdravlju. Mučit će vas infekcija očiju i bolovi u zglobovima koji bi se mogli pojačati u posljednjem kvartalu. Rutinski pregled bit će dobra ideja. Moguće su upale želuca i mokraćnih puteva, upale pluća, problemi sa srcem i sl. Ne zanemarujte svoje zdravlje u svom entuzijazmu za posao. Zdravlje starijih osoba kod kuće također može biti razlog za zabrinutost.

Najbolji mjeseci: mart i april

Lijek: Donirajte siromašnim za mir i sklad.