Skip to content

Pravo iz stomaka na Instagram: Koliko smo daleko otišli sa društvenim mrežama?

Kupatila i toaleti u luksuznim restoranima postaju lako oprostiv izbor mjesta za fotografisanje. Nismo ni slutili da ćemo moći to da izgovorimo, ali taman kada pomislimo da čudima nema kraja, onda se pojavi neka poznata dama da nas razuvjeri.

Ona je poznata svima onima koji su vjerni korisnici Instagrama, jer kako da uđete na omiljenu društvenu mrežu a da ne naiđete na profil pod imenom „diline_dresses“ iza kog stoji dizajnerka Dijana. Profil sa preko 615.000 pratilaca je nemoguće izbjeći.

Izvor: Print Screen/Instagram DiLine Dresses ž+ NASLOVNA

Ona ima dvije ćerke, Andreu i Niku, a prije dva dana je na svijet donijela i jednog dečaka. Ipak, ono što je mnoge pratioce ostavilo bez teksta jeste upravo Dijanin stori na kom se nalazi beba koja je tek rođena.

Da li je ovaj potez okarakterisan kao najdalji korak u dijeljenju privatnosti sa velikom masom nepoznatih korisnika ili nam govori da je danas normalno dijeliti svaki novitet koji je u našem životu, čak i onda kada predstavlja dio najdublje intime?

https://www.instagram.com/p/CF865RZDXYA/

Nekima je porođaj sniman uživo potpuno prihvatljiv, dok drugima predstavlja šokantnu odluku i potpuno bespotreban potez.