Skip to content
usne

POVEĆALA IH JE ČAK 20 puta, ali ne planira na tome da se zaustavi!

Bugarka Andrea Emilova Ivanova prije nekoliko godine počela je s transformacijom svog izgleda jer je željela da ima što veća usta. Usne je povećala čak 20 puta i ne planira da se na tome zaustavi, piše Mirror.

Andrea, koja je samu sebe prozvala ‘barbikom u stvarnom životu’, nedavno je bila na još jednom ubrizgavanju hijalurona, čime se pohvalila na društvenim mrežama.

usne

“Želim da imam još veće usne, iako doktori misle da je ovo sasvim dovoljno. Ipak, rekao mi je moj ljekar da će mi staviti još filera ako želim, ali s tim moram pričekati još barem dva mjeseca. Volim svoja nova usta”, rekla je Andrea, koja je sada na ‘kratkoj pauzi’. Bilo joj je teško, kaže, jesti dva, tri dana nakon posljednjeg zahvata.

Andrea nije sigurna jesu li njene usne najveće na svijetu, ali ona je sa svojim presrećna. Svaki tretman platila je najmanje 135 funti. “Posjetila sam gotove sve klinike u Sofiji”, kaže.

U moru kritika koje prima na račun svog izgleda, ne zaobiđu je ni komplimenti.

usne

“Dobijam puno komplimenata za svoje usne i izgled od različitih generacija ljudi širom svijeta. Primam pozitivne i negativne komentare, ali oni loši dolaze većinom od žena”, rekla je.

Ipak, mnogima se ne sviđa njen izgled.

andrea usne

“Trebaš da prestaneš s povećanjima i umjesto toga sebi platiti psihijatra”, stoji ispod jedne od njenih posljednjih objava.

andrea

Prije je izgledala  potpuno drugačije.