Skip to content

Pet žena, 24 djece i samo jedan muškarac: Evo kako izgleda njihov život (VIDEO)

Život ovoga muškarca sve je, samo ne običan. Brady Williams postao je televizijska zvijezda nakon što je pred kamerama pokazao kako izgleda njegov brak s čak pet žena, s kojima ima ukupno 24 djece. Svi žive raspoređeni u dvije susjedne kuće.

Nekadašnji mormon zadržao je tradiciju poligamije, a tvrdi kako svih pet žena vidi kao svoje srodne duše. “Živimo u miru, sreći i nikada nam nije dosadno”, rekao je.

Iako je mnogima ovakav način života nezamisliv, u njihovom kraju, Salt Lake Cityju u američkoj državi Utah, dobro je prihvaćen, otprilike 50 do 100 hiljada porodica ovako živi.

Službeno je stupio u brak samo s Paulie, dok s ostalim ženama (Robyn, Rosemary, Nonie i Rhonda) ima “duhovne unije”. Svaka od njih odgojena je tako da bude poslušna i uvijek na raspolaganju svom suprugu. Osim što su one jako disciplinovane u svom odnosu prema njemu, u obje kuće vlada strogi raspored.

Brady određuje vrijeme koje će provesti u krevetu sa svakom od njih, a obično svakoga dana u podne odlazi drugoj. Takav tempo nije mu naporan i ponosno tvrdi kako je “najsrećniji muškarac na svijetu”.

Paulie, Robyn, Rosemary, Nonie i Rhonda

Kako prenosi Mirror, žene su otkrile da među njima ne postoji ljubomora.

Pogledajte video:

Svoj život ova neobična porodica javno je prikazala u čak dvije sezone emisije My Five Wives, koja se emitovala na jednoj američkoj televiziji.