Skip to content

Oženio lutku pa se požalio da nisu zajedno za Božić: PUKLI JOJ DIJELOVI

Bodibilder iz Kazahstana Juri Toločko u novembru ove godine oženio je lutku, a sada se požalio kako ne mogu zajedno da dočekaju Božić, pošto su joj pukli dijelovi.

Lutka po imenu Margo, “pοvrijedila” se samo nekoliko dana prije Božića, a Toločko je priznao da je zabrinut, jer postoji mogućnost da oštećeni dijelovi ne mogu da se poprave.

“Oporavlja se u drugom gradu, a kada se popravi, to će biti najljepši poklon”, rekao je Toločko.

Podsjećanja radi, Toločko je silikonsku lutku zaprosio prošle godine, ali je njihovo vjenčanje u martu odloženo zbog korone, piše New York Post. Nakon toga je došlo do još jednog pomjeranja ceremonije, na kraju su ipak postali muž i žena.

“Moj brak sa Margo je manifest. Trenutno se krše prava muškaraca. Muškarci su manje zaštićeni od žena. Takođe, mnoge žene imaju potrošački stav prema muškarcima. Muškarci su neisplativi za brak. Mnogo žena pokušava biti poput lutki, previše arogantno. Ovo je era lutki,” napisao je Jurij na Instagramu objasnivši svoj brak.

Prije nego što je Jurij zaprosio lutku u vezi su, kaže, bili osam mjeseci. Njihove fotografije i snimke na društvenim mrežama prati sa velikim interesom pozamašan broj ljudi.

– Parovi treba više da se povezuju. Sa vremenom i iskustvom Margo i ja smo shvatili da je za razgovor potrebno više od riječi. Vaš partner sigurno zaslužuje najbolje, ali mora odraditi svoj dio posla – napisao je Jurij uz fotografije iz teretane na kojima vježba sa Margo.

Believe it or not: This bodybuilder married his sex doll

Meet Yuri Tolochko, a bodybuilder from Kazakhstan who married his sex doll ‘Margo’.

Posted by The Times of India on Wednesday, 10 June 2020