Skip to content

Otišao na Google maps da pronađe put, vidio suprugu s drugim

Kada je Google Street View krenuo sa radom 2005. godine, olakšao je život mnogima. Međutim, jedna žena bi sigurno voljela da ovaj program nikada nije izmišljen.

Zamislite da odete na Google Street samo da biste provjerili rutu kojom planirate da se krećete, a onda tamo uhvatite voljenu osobu na djelu.

Upravo to se desilo jednom prevarenom mužu u Peruu. Kako prenose lokalni mediji, čovjek je provjeravao svoj pravac kretanja u okolini popularnog “Mosta uzdaha” u okrugu u Limi po imenu Baranko.

Međutim, našao je mnogo više nego što je planirao i što je želio.

Švrljajući virtuelnim ulicama poznatog grada, naišao je na sopstvenu ženu u zagrljaju drugog.

Budući da Gugl krije podatke poput registarskih tablica, brojeva kuća ili lica ljudi, stvar nije 100 odsto sigurna, ali čovjek je prepoznao odjeću svoje žene, njenu frizuru i građu.

Sve je odmah pokazao ženi koja je priznala.

“Sad mi je krivo što nisam vjerovao prijateljima koji su me upozoravali da je viđaju sa drugim”, požalio se lokalnim medijima prevareni čovjek, a navodno je poslije ovih slika uslijedio razvod.

Nejasno je kako je ova fotografija ponovo počela da kruži internetom i tek sada postala hit, s obzirom na to da se cio “slučaj” desio 2013. godine, ali je jedno sigurno, dobro pazite šta radite, nikad se ne zna ko može da gleda.