Skip to content

NITKO JOJ NIJE VJEROVAO ŠTA SE DEŠAVA S NJENIM SINOM, a onda ga je ona snimila

Doktori su mu konstatovali „Atopik dermatitis“, što nije rijetka bolest, i nisu vjerovali majci Debi kada im je pričala kroz šta mali Tajler prolazi. Zato je riješila da ga snimi i zabilježi svaku njihovu neprospavanu noć.

Tajler Saunders (6) iz Old Bara u Australiji trpio je, kukao i plakao od rođenja jer je njegova koža bila upaljena zbog ekcema! Njegova majka Debi se žestoko trudila da pomogne svom sinu, međutim, nije uspijevala. Isprobali su sve moguće kreme, ništa nije pomoglo. Onda ga je snimila, zapise dijelila i to mu je spasilo život!

Dječak je od rođenja trpio konstantan svrab, često je bio noćima budan, ali niko nije mogao da mu pomogne. Stanje bilo sve gore i gore, a lijeka nije bilo. Onda je Debi uzela stvar u svoje ruke, i pomoć je stigla s drugog kraja Planete.

Zahvaljujući snimcima, Debi je pronašla doktora Ričarda Arona iz Južne Afrike, koji je specijalista za dermatitis. On je Tejloru prepisao poseban losion, kortikosteroide i antibiotike zahvaljujući kojim je njegova koža poslije dva mjeseca postala glatka!

Nakon izvjesnog vremena i pridržavajući se upustava doktora Arona, Tejlor se konačno pridružio svojim vršnjacima u svakodnevnoj igri.

POGEDAJTE VIDEO:

https://youtu.be/oWGO_c2HSVI