Skip to content

Nevina u 70. godini: Traži dečka. Spremnija nego ikad da izgubi nevinost !

Spremnija nego ikad, Pam Shaw puni 70 godina i pravi velike ljubavne planove.

Ona je, kaže, tek sad slobodna da se emotivno ostvari. Ova baka, bivša kabaretska igračica, nikad nije bila intimna sa muškarcem.

Pam Shaw je uvijek bila previše zauzeta svojom pjevačkom karijerom u kabareu da bi sebi pronašla muškarca.

PAM SHAW IZ MLAĐIH DANA

– Osjećam se odlično. Iščekujem ljubav. Za mene bi bio idealan visok, markantan milioner – rekla je Pam objašnjavajući da je ostala djevica jer nije željela intimnost prije braka.

PAM SHAW IZ MLAĐIH DANA

Brojne poslovne obaveze i nastupi odveli su je na drugu stranu i nije pronašla srodnu dušu, ni partnera koji bi je pratio.

PAM SHAW

Sada, kada se penzionisala odlučila je da proba ono za šta nije imala vremena.

– Čovjek nikad nije star da proba nove stvari u životu. Evo, kako Džoan Kolins ima uspjeha u ljubavi – objasnila je Pam koja je uprkos moralnim načelima i dobrovoljnoj apstinenciji tokom karijere imala nadimak „Se*sualna Pam“.

PAM SHAW

Pam je, čak, tokom karijere u industriji zabave imala priliku da sarađuje sa Tom Džonsom i Rodžerom Murom.

Kaže da su obojica bili veoma zgodni, a ona je zbog posla kojim se bavila često slušala pogrešne stvari o sebi. Imidž zavodnice i „lake ženske“ zbog scenske garderobe i nastupa bio je potpuno pogrešan.

PAM SHAW

– Zaista nikad nisam bila u krevetu sa muškarcem. Bilo je samo malo ljubljenja – rekla je Pam koja je čitav život provela s majkom.

PAM SHAW ( desno) IZ MLAĐIH DANA

“Jedini čovjek s kojim sam mislila da mogu ići u krevet bio je momak koji me dolazio gledati svake večeri kad sam pjevala na Malti. Ali nisam bio spremna skrasiti se – pa nije bilo suđeno. ‘

PAM SHAW