Skip to content

NEKOLIKO DANA NAKON SVADBE OTKRIO DA MU JE SUPRUGA MUŠKARAC!

  • Indonežanski mediji nedavno su objavili slučaj 31-godišnjeg muškarca koji se oženio ženom koju je upoznao putem interneta da bi poslije samo dva dana braka saznao da je ona zapravo muškarac!

Muškarac, identifikovan samo kao Muh, kako bi zaštitio svoj identitet, navodno je prije mjesec dana na Facebooku upoznao svoju suprugu Mitu

Nakon što su se upoznali i uspostavili romantičnu vezu na mreži, njih dvoje su se odlučili upoznati i u stvarnom životu prenosi Oddity Central.

Izašli su na kafu, a 31-godišnjak tvrdi da ništa o Mitinom izgledu i glasu nije bilo sumnjivo. Izgledala je prelijepo i graciozno, zbog čega se on odmah zaljubio u nju. Noću je ostajao da razmišlja o njoj, a nakon nekoliko sedmica, nazvao je Mitu i zamolio je da se uda za njega.

Svoju porodicu obavijestio je o planovima za vjenčanje, pa je sa roditeljima otišao u Mitinu kuću kako bi predao miraz (oko 1300 evra).

Vjenčali su se 2. juna. Mitino lice je bilo pokriveno, a nikom ništa nije izgledalo sumnjivo. Niko nije posumnjao na pol mlade, mada je mnogo ljudi prisustvovalo svadbi.

Prve bračne noći, Muh je želio da “ispuni bračne dužnosti”, što je Mita odbila. Kada ga je odbila i narednih nekoliko dana, Muh je počeo da sumnja da nešto ozbiljno nije u redu.

Nakon druge uzastopne noći bez “ispunjavanja bračnih dužnosti”, Muh je odlučio da malo istraži o čemu se radi i saznao – njegova supruga je, u stvari, muškarac. Međutim, kada je došao kući, Mita je već bila nestala.

Pun bijesa, otišao je pravo u policiju i optužio Mitu za prevaru, najavivši razvod. Policija je, zapravo, pronašla muškarca koji se pretvarao da je Mita. Njegovo ime je, zapravo, Adi, a još uvek se ne zna kakva kazna ga čeka.

VIDEO: