Skip to content

Nećakinja Bin Ladena upozorava da ako Trump izgubi, mogao bi se desiti još jedan 9/11

U intervjuu za The New York Post, 33-godišnja Noor Bin Ladin, čiji ogranak obitelji svoje ime piše drugačije od bivšeg čelnika Al-Qaede, rekla je da se „ISIS raširio pod upravom Obame/Bidena, što je dovelo do njihovog dolaska u Europu, prenosi anonews.com.

Trump je pokazao da štiti Ameriku i nas od stranih prijetnji uklanjanjem terorista u korijenu i prije nego što su dobili priliku za napad.

Nećakinja glavnog organizatora terorističkog napada koji se zbio 11. rujna 2001., boravi u Švicarskoj, ali sebe smatra “Amerikankom u srcu” i često nosi crvenu bejzbol kapu na kojoj piše: “Učinimo Ameriku ponovno velikom”.

Također je rekla da će podržati aktualnog predsjednika na izborima ove godine: “Pristalica sam predsjednika Trumpa otkako je objavio da se kandidirao u ranim danima 2015. Promatrala sam ga izdaleka i divim se odlučnosti ovog čovjeka”, rekla je.

“Mora biti ponovno izabran … Od vitalne je važnosti za budućnost ne samo Amerike, već i zapadne civilizacije u cjelini.”

Bin Laden ”skrivenog profila”, čija je omiljena televizijska emisija Fox News “Tucker Carlson Tonight”, također malo suosjeća s takozvanim “odredom” u američkom Zastupničkom domu, koji čine AlexandriaOcasio-Cortez iz New Yorka, Ilhan Omar iz Minnesote, AyannaPressley iz Massachusettsa i Rashida Tlaib iz Minnesote.

Fokusirajući se posebno na predstavnika Omara, gospođa Bin Laden rekla je da, “sada imate situaciju u Americi kada imate ljude poput Ilhana Omara, koji aktivno mrze vašu zemlju”. Također je primijetila kako je Omar tražio “suosjećajne” kazne za 13 regruta ISIS-a, iz svoje matične države Minnesote.

“Čast mi je što mogu otići živjeti u Sjedinjene Države i iskoristiti sve mogućnosti. Ako on [Omar] toliko mrzi SAD, zašto ne ode odande”?

Razmišljajući o tome kako je imala samo 14 godina kad je njezin ujak Osama osmislio terorističke zločine od 11. rujna, Noor se prisjetila da je bila “devastirana tim postupcima Osame”.

“Bila sam tako shrvana. S mamom sam odlazila u SAD nekoliko puta godišnje, od treće godine nadalje. SAD sam smatrala svojim drugim domom”.

Noor je također oštro kritizirala ideju koja nalaže da su SAD institucionalno rasistička zemlja.

“Unatoč imenu koje nosim, nisam imala niti jedno loše iskustvo s Amerikancima. Naprotiv, susrela sam se samo s dobrotom i prihvaćenošću”.

https://www.facebook.com/anonews.co/posts/4049325565078972

Anonymous