Skip to content

NAORUŽANA do zuba, Izraelka u SAD-u poziva zemljake da se naoružaju (VIDEO)

  • Evo dokle smo stigli!

Rođena i odrasla u Izraelu, Shoula Romano Horing koja je odvjetnica, profesorica prava, voditeljica radijskih emisija, kolumnistica i nacionalna govornica i koja živi u Sjedinjenim Državama od 1980., naoružana do zuba, objavila je video apel američkim židοvskim cionistima u kojima ih poziva da vježbaju streljarstvo i da se naoružaju.

Shoula Romano Horing
  • Pored prijetnji Hamasu, zaprijetila je i Hezbollahu, Iranu, Siriji, Jemenu.

Shoula Romano je pozvala svoje američke kolege Židοve da prakticiraju svoje pravo iz Drugog amandmana na posjedovanje oružja, da vježbaju za samoodbranu od antisemita koji im pokušavaju nauditi jer su Židovi!?

“Ja sam Shoula, vježbam u streljani s dvije poluautomatske puške AR 15 i dva pištolja, i pozivam svoje kolege američke Židοve da prakticiraju svoje pravo iz Drugog amandmana na posjedovanje oružja kako bi se obranili od neprijateljskih antisemita i onih koji obožavaju Hamas. Ovo je naše pravo kao Židova, i pravo svih…”, poručila je.

“Izrael ima pravo na samoobranu i ima pravo da ide uništiti zlo, a zlo je posvuda. Izrael će pobijediti, porazit ćemo Hamas, porazit ćemo teror, nakon toga ćemo ići za Hezbollahom, ići ćemo za Iranom, Sirijom, a nakon svih, ići ćemo za Jemenom“, kazala je dok joj se lijeva ruka tresla.

“Ljudi nas mrze, ali mi ćemo pobijediti…”, saopštila je pozvavši američke Židove da se registriraju  za oružje i počnu vježbati samoodbranu.

Cionistkinja je, očito nesvjesna mogućih posljedica svojih riječi, pored američkih, također upitala Židove u Britaniji i Francuskoj “da li su od svog doma počeli praviti utvrdu?”.

Shoula, velika božavateljka Netanjahua, optužila je i bolničko osoblje u bolnicama u Gazi da rade s Hamasom, i da rade kao “izvori” za NY Times, AP, CNN koje je optužila da su” ljevičarski zapadni mediji koji lažu da su bolnice nedužne”. Također je označila New York Times da je “antisemitski časopis koji je opetovano klevetao Izrael”.