Skip to content

Nadbiskup naredio da spale oltar jer je sveštenik u njemu pravio orgije

Slučajni prolaznik vidio je šta se događa u crkvi i pozvao je policiju.

Nadbiskup Gregori Ajmond iz Nju Orleansa, naredio je da se iz crkve u Perl Riveru u Luizijani ukloni i spali oltar. Takva odluka uslijedila je poslije krivične prijave protiv katoličkog sveštenika da je u oltaru te crkve organizovao orgije.

Sveštenik koji je izazvao incident uhapšen je i optužen za opscenost. Zajedno sa njim uhapšene su i dvije djevojke koje su učestvovale u orgijama, prenosi RT.

U optužnici je navedeno da je sveštenik Trevis Klark, koji je nedavno stupio na dužnost, uhvaćen kako se snima u orgijama sa djevojkama u oltaru crkve u kojoj je radio.

„Njegovo opsceno ponašanje je žalosno. Njegovo obesvećivanje oltara je demonsko. Njegov postupak me je razbijesnio. Kada sam shvatio šta se dogodilo, naredio sam da se oltar ukloni i spali. Odmah ćemo postaviti novi oltar“, naveo je nadbiskup Ajmond.

Prema navodima optužnice, Klark (37) je pozvao Majndi Dikson (41) i Melisu Čeng (23) u crkvu na orgije. Donio je i poluprofesionalnu opremu za snimanje, koja je uključivala rasvjetu, ali i seksualna pomagala.

Image by Free-Photos from Pixabay

Slučajni prolaznik vidio je šta se događa u crkvi i pozvao je policiju.