Skip to content

MUŽ MI JE PREDLOŽIO TROJKU – ali je bio bijesan kad sam je organizirala

Britanka je za savjet poslala mail za Deidre/ TheSun koji glasi:

DRAGA DEIDRE: Ja imam 37 godina, muž 42 godine i u braku smo pet godina, napisala je žena u svojoj ispovijedi. Kad je njezin suprug poželio nešto drugačije, u ovom slučaju TROJKU ona je predložila prijatelja.

– Volimo putovati, a kad odemo, imamo seκs bilo gdje i svugdje. Moj muž voli skrovite vile u kojima možemo šetati bez οdjeće i živjeti u skladu s prirodom – ispričala je Britanka za The Sun

Tijekom protekle godine stvari su bile dosadne te su počeli razgovarati o tome da probaju seκs u troje.

– Mislio je da bi bilo zabavno vidjeti me s drugim tipom. Bila sam spremna na bilo što, pa sam se složila. Naime, pitala sam prijatelja od brata, koji je slavio rođendan, uvijek mi se sviđao. Ima 39 godina i slobodan je – ispričala je anonimna Britanka.

– Naše su poruke isprva bile prijateljske, a onda su postale flert. Na kraju sam skupila hrabrosti i pitala ga jesam li mu se ikada svidjela. Potom sam ga pitala je li ikada imao trojac, rekao je da je to učinio jednom, tijekom studija, no da je voljan ponoviti to iskustvo – prisjetila se.

– Kad sam suprugu rekla za to, naljuto se na mene i prozvao me ‘jeftinom drοΙjom‘. Na koncu sam se morala ispričati prijatelju i blokirati njegov kontakt. Suprug me natjerao da se osjećam grοznο, no i dalje priča o tome da bismo mogli imati seκs u troje, kao da se ništa nije dogodilo. No, više se ne usuđujem predlagati nekog – dodala je.

Foto: Ilustracija/ Pana Kutlumpasis /Pixabay