Skip to content

Mačka se nije odvajala od nje tokom trudnoće, a sada čuva bebu

Liel Ainmar Assayag iz Alberte u Kanadi ima tri mačke, uključujući jednu udοmljenu dvogodišnju mačkicu po imenu Panda

Kad je Liel bila trudna, Panda bi se odmarala na njenom trbuhu.

Nakon što joj se rodio sin Sean, mačka ga je odmah zavoljela, a i dalje ima svoje mejsto pored njega, prenosi DailMail. Panda također čuva Seanov krevetić kad nije u njemu i daje do znanja Liel kad noću dječak zaρlače

Dječak iz Kanade čini se da već ima vjernog prijatelja za cijeli život.

Liel Ainmar Assayag, iz Alberte, rekla je da je njena udomljena dvogodišnja mačka Panda bliska s njezinim sinom Seanom od prije nego što se rodio, grleći šapicama njezin trudnički trbuh kao da je osjetila bebu iznutra.

No, veza je potpuno zacementirana nedugo nakon što je Liel rodila Seana, a Panda se počela privijati uz bebu – na isti način na koji je mazila Lielin trbuh – i veselo mjaukne.

Kad su je posvojili, mačka je bila vrlo nježna, povezala se s Liel i spavala s njom u krevetu. I to se nije promijenilo kad je Liel saznala da očekuje bebu.

‘Jednom kad sam zatrudnjela, počela me pratiti po kući, naslanjajući glavu na moj trbuh, mjaukajući’, rekla je za BoredPanda.

‘Kad je trbuh postao veći, počela je stavljati šape oko trbuha, tako da je izgledalo kao da ga grli, dodala je u intervjuu za BuzzFeed.

Kad se Sean rodio, Liel je poslala svog supruga kući ispred nje s jednom od bebinih majica kako bi njihovi ljubimci imali priliku naviknuti se na miris malenog prije nego što je stigao u kuću.

‘Danas, ona poskoči na krevet blizu njega, nanjuši ga, sjedne do njega. Jasno se vidi da ga voli ‘, rekla je Liel za BoredPanda.

‘Želim pokazati ljudima da su kućni ljubimci izvrsni pratitelji djece i da mogu toliko naučiti od njih’, dodala je za BuzzFeed. ‘Za neke su ljude samo kućni ljubimci. Ali za kućne ljubimce, ljudi su njihova obitelj i tako bismo se trebali ponašati prema njima – kao prema obitelji. I ne odustajete od svoje obitelji. ‘