Skip to content

“Ljudska bijedo, zabranio bih ti ulaz u Srbiju!” Voditelj nije štedio Jadranku Barjaktarović

Jadranka Barjaktarović, koja je pjevala prije nekoliko dana na skupu Milu Đukanoviću u Crnoj Gori napravila skandal kada je otpjevala izmjenjene stihove “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije, rekla je da je zabranjena u “Grandu“, a voditelj televizije Goran Čomor, oglasio se i rekao sve što mu je na duši.

– Izvinjavam se svim gledaocima za svaki utrošeni medijski minut koji sam poklonio ovoj ljudskoj bijedi. Vidim da me proziva i kaže da je zabranjena kod mene. Dolazila je kod mene! Poznato je da godinama kao autor sa svakim potpisanim ugovorom tražim da ne budem cenzurisan. To je uslov, ne novac za koji radim, potvrdiće mnogi pjevači – kazao je Goran.

– Nemam prava da te zabranim nigdje, ali rado ću to učiniti u svim svojim budućim emisijama. Zabranjujem te zbog tankog pjevanja, nemanja harizme, nikakve pažnje i Jutjub pregleda, ali najviše zbog pjevanja protiv Srbije, koja te napravila poznatom. Da se pitam, zabranio bih ti i ulaz u Srbiju! – dodao je on.

I Aca Lukas bio je zatečen povodom njenog nastupa. U svom maniru Lukas je imao komentar koji će se dugo prepričavati, a njegovoj koleginici sigurno više neće pasti na pamet da ga spomene. Bar ne kada odluči da pomiješa lončiće.

“Ponekad i najpametniji ljudi nemaju odgovor na gluposti! A ovo što je rekla ova “zvezda Granda” ozbiljna je glupost! Nema sličnosti između podržavanja jedne političke opcije u svojoj zemlji, narodu, veri i tako dalje! Podržavam Vučića, ali nešto nisam siguran da sam nekada pljuvao ili pevao nešto ružno protiv bilo koga na svetu”, rekao je Lukas, a onda poentirao:

“Stvarno ne znam šta je htela da kaže dotična gospođica ili gospođa i mislim da je pobrkala lončiće! Trebalo je da kaže: “Ako može Tompson, mogu i ja!” Što se mene tiče, ja nisam iz te priče! Pevam svugde, čista obraza i svi me vole, jer ja nikog ne pljujem i ne ponižavam, a pogotovu ne serem po mestu gde jedem hleb”, poručio je Lukas koleginici.