Skip to content

LJUBIŠA JE TRČAO 7KM DO ΡΟLICIJΕ DA PRIJAVI SINA ΝASΙLΝΙKA, pa se iznenada srušio i ΡRΕMINUO 

Ljubiša (72) preminuo je sinoć kasno ispred policijske stanice u leskovačkom selu Pečenjevcu nakon što je policajcima PRIJAVIΟ svog SINA ΝASΙLΝΙKA.

Kako nezvanično saznaje Telegraf, do žustre rasprave između oca i sina sinoć oko 20 sati došlo je u selu Lipovica, sedam kilometara udaljenog od Pečenjevca, a u pravcu Brestovca, na niškom regionalnom putu.

Kako su isticali nezvanično očevici, sin je najverovatnije u pripitom stanju nakon bučne svađe mačetom pojurio oca u dvorištu porodične kuće u Lipovici.

Ljubiša je, najverovatnije od straha za život, potrčao ka Pečenjevcu gdje je dežurnim policajcima policijske stanice u ovom povrtlarskom selu ispričao svoju tužnu priču.

Nakon što je dao izjavu policiji, izašao je napolje, ali se iznenada srušio. Ljekari hitne pomoći koji su brzo pristigli nakon poziva slučajnih prolaznika mogli su samo da konstatuju smrt nesrećnog čovjeka.

FOTO: resetka.rs

Vrlo brzo na lice mjesta pristigla je i porodica preminulog, a u rodnoj kući u Lipovici kako ističu komšije razlegao se lelek i plač rodbine.

Telegraf nezvanično saznaje da je Ljubiša godinama unazad prijavljivao nasilje u porodici, ali da niko nije reagovao.

(Telegraf.rs)