Skip to content

Kupovina Albanki više nije u modi, na scenu stupaju Ruskinje – cijene će vas iznenaditi

Kao što je poznato u prošlosti, i u Srbiji i u Makedoniji kupovina nevjesta iz susjedne Albanije prilično je aktuelna. Ali moda se polako mijenja i na scenu stupaju Ruskinje.

Vlasnici agencije za posredovanje otvorili su karte i razgovarali o novom trendu braka. Osim toga, otkrivaju koliko ove usluge koštaju, kakva su iskustva muškaraca sa Ruskinjama, zašto bi ih voljeli za žene i šta Ruskinje kažu o braku sa muškarcima sa Balkana.

Stotine Ruskinja rekle su da bi voljele Srbina za muža, navodi agencija, prenosi srbija24

Među Ruskinjama koje traže brak u Srbiji, većina je u dobi od 29 do 35 godina. Obično traže muškarca koji je finansijski stabilan, ne više od 50 godina i visok.

Nemaju ništa protiv da se odreknu posla i karijere, usele se i žive u Srbiji. „Žele da se posvete svojim porodicama i to je ono što Srbi najviše cijene“, rekao je vlasnik agencije.

Postoji nekoliko mogućih ponuda i kupci bi trebali izabrati onu koja im najviše odgovara. Puni iznos cijene se plaća nakon vjenčanja, ali naravno nema garancije.

Za ženu koja je istih godina kao i muškarac, potpisuje se ugovor, plaća se godišnja članarina od 700 evra, a nakon vjenčanja plaća se još 300 evra.

Ako klijent želi da mlada bude šest ili više godina mlađa, mora platiti VIP uslugu koja ukupno košta 1.500 evra.

„Jedan od razloga za traženje muža u Srbiji je taj što u Rusiji ima mnogo više žena nego muškaraca i „ konkurencija je velika “. Drugi razlog je to što su skoro svi naši muškarci visoki, upadljivo crni, „pravi muškarci“, kažu Rusi.

Foto: Pexels/Ilustracija

Drugi razlog koji navode ruske žene je taj što se više slažu sa Srbinom nego sa Holanđaninom ili Nijemcem.

Iako se to rijetko dešava, još uvijek ima mnogo onih koji su imali loše iskustvo sa narodom Balkana.

Bila sam u braku sa Srbinom sedam godina. Mogu da kažem da su Srbi generalno veoma temperamentni, previše emotivni, razmaženi i ljubomorni“, kaže jedna Ruskinja.

„Srbi su u početku samo slatkorječivi i ljubazni, zatim postaju nevjerni i neposlušni, skoro svi. Ali najgοre od svega je odnos sa majkama. Što svima stvara probleme. „Nisam to znala dok se nisam udala, ali sam tada vidjela u čemu je prοblem“, rekla je Anastasija Ransikaja iz Vladivostoka.

Uslovi koje nude Srbi su zaista bolji od onih koje bi imali u Rusiji. Zauzvrat žele da im žena bude mlađa, zgodna, plavuša, da dođe u Srbiju i prilagodi se cjelokupnom načinu života.

Foto: Pexels /Ilustracija