Skip to content

Kovačević: Posao rušenja BiH završiće SDA sa svojom politikom

Posao rušenja BiH će sasvim sigurno završiti SDA sa svojom isključivom, autističnom, arogantnom i agresivnom politikom, rekao je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević je istakao da lider SNSD-a Milorad Dodik nema apsolutnu nikakvu potrebu da sa, kako u SDA to jadno kažu, svojom “šakom jada” radi bilo šta na rušenju BiH jer će taj posao sasvim sigurno završiti SDA.

“Ne znam na koga su tačno mislili kada su rekli `šaka jada`. Da li su, možda, mislili na građane 50 odsto teritorije zemlje koju oni, navodno, toliko vole i u koju se toliko zaklinju. Ili su, možda, mislili na glasove Milorada Dodika kojih ima duplo više nego glasova njihova dva člana Predsjedništva zajedno”, rekao je Kovačević.

Možda su mislili, naveo je Kovačević, na SNSD koji, osim što uživa najveće povjerenje građana Republike Srpske, trenutno ima i člana Predsjedništva i predsjedavajućeg Savjeta ministara i predsjedavajuće oba doma parlamenta zemlje koju oni, navodno, toliko vole i u nju se toliko zaklinju ili su, možda, mislili na 10 miliona Srba koji žive na ovom prostoru.

“Kakvo je njihovo viđenje BiH najbolje pokazuje i to da su sada počeli i ritualno odsijecanje glava nevinih Srba, a koje su prema njihovim direktnim nalogom počinili najstrašniji zločinci i teroristi koje je ovaj svijet zapamtio, počeli nazivati odbranom BiH. Sasvim jadno”, naglasio je Kovačević.

On je dodao da je očigledno da je viđenje SDA takvo da su svi drugi u BiH grozni i zločinci, a da su eto jedino oni divni i žrtve.

“Takve prazne priče neka pričaju tamo gdje ih se nešto pita. U Republici Srpskoj ih se, srećom, ne pita baš ništa”, naglasio je Kovačević.

Iz SDA je juče saopšteno da Dodik mora znati da, “kada Karadžić i Mladić sa svom armadom JNA nisu uspjeli uništiti BiH, neće ni on sa svojom šakom jada, a jedino što će mu se sigurno desiti ako pokuša tako nešto jeste da će polomiti zube i završiti na smetljištu istorije”.