Skip to content

Kantonalni ministar zbog izjava u emisiji postao predmet ismijavanja (VIDEO)

U emisji “Talk show” na OBN televiziji jedan od gostiju bio je i ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline u Vladi Zeničko-dobojskog kantona Arnel Isak (A-SDA).

Podsjetimo, Arnel Isak bio je kandidat za gradonačelnika Zenice na proteklim izborima. Kada je krenula epidemiološka kriza sa koronavirusom, Isak je postao i komantant Kantonalnog štaba civilne zaštite Zeničko-dobojskog kantona.

Njegovo učešće u emisji izazvalo je veliku pažnju na društvenim mrežama te pokrenulo lavinu komentara. Tema emisije bili su mladi ministri, među kojima je bio i Isak, svojevremeno prozvan i “kralj šiše”.

Mnogi su mišljenja da njegov nastup na najbolji mogući način zapravo ilustruje kako ministri koji obnašaju ovakve i slične javne funkcije neophodno je da prođu obuku odnosno prođu treninge za javne nastupe.

U priloženom videu pogledajte isječak gostovanja zeničkog ministra Arnela Isaka koji je za kratko vrijeme postao viralan i proširio se na mrežama.

Mnogi su mislili da je u pitanju skrivena kamera, pa pogledajte:

Jebote da se useremo svi kolektivno na šta smo spali.Ja sam 13 puta izbrojao u ova dva i pol minuta gdje lik izgovara onaj ze.Ostale izvale i gluposti poslušajte sami kao npr. za šta vam služi dobar laptop ili kompjuter. Da mu je žena išla na carski što je info za mase baš ono da sd rokneš.Da mimistar ne zna mjenjati pelene.Da se zatvara u kuću. Itd..Onaj ze Ministar Arnel Isak ???

Posted by CarsijaZenica on Sunday, 28 February 2021