Skip to content

ITALIJANSKI MILIJARDER SMUVAO 46 godina mlađu djevojku: Ne zna se koja mu je to klinka po redu

Ovaj čovek je šetao neke od najlepših žena svijeta, kao što su Hajdi Klum, Naomi Kembel, Elizabeta Gregoraći, a sada je na red došla finalistkinja izbora za Mis Italije.

Italijanski biznismen i nekadašnji prvi čovjek tima “Renoa” u Formuli 1, Flavio Brijatore (70), ima novu devojku Mariju Ludovicu Kampanu (24) iz Milana, koja je bila finalistkinja izbora za Mis Italije 2014. godine.

Flavio Brijatore

Italijanski mediji pišu da je njegovo srce osvojila 46 godina mlađa devojka, sa kojojm je proveo romantičan vikend na njegovoj jahti na Sardiniji u Porto Cervu.

Paparaci su uslikali milionera u društvu mlade djevojke, koja je nosila čipkastu crnu haljinicu, dok je Brijatore nosio crnu majicu u kojoj mu se nazirao poveći stomak.

Maria Ludovica Kampana je nedavno diplomirala na Institutu “Marangoni” u Milanu i ima sopstveni modni brend, “Amoure Svimwear”, kao i saradnju sa linijom kupaćih kostima “Botanical Beach Babes”, koje često reklamira na svom Instagram profilu.

Na Instagram je prati 35.000 pratilaca, a često objavljuje veoma provokativne fotografije, na kojima pokazuje svoje οbline

Maria Ludovica Kampana

Prije Marije, Flavio je bio u vezi sa 49 godina mlađom 20-godišnjom studentkinjom Benadetom Bosi, s kojom je prošle godine uslikan u Keniji.

Maria Ludovica Kampana

Takođe, od modela Elizabete Gregoraći (40) se razveo 2017. godine nakon 9 godina braka, a u zajednici su dobili sina Falka (10).

Zanimljivo je da Flavio ima ćerku i sa čuvenom manekenkom Hajdi Klum (47), a djevojčicu Helen (16) upoznao je tek prije tri godine.

Manekenka i italijanski biznismen raskinuli su 2004. godine, prije nego što se Helen i rodila, pa ju je sa Hajdi odgajao manekenkin bivši suprug Sil, koji je Flaviovu ćerku čak i usvojio.

Maria Ludovica Kampana

(Telegraf.rs)

Sidebar