Skip to content

Ima 7 godina, a već je milionerka: Zaradila je toliko novca da više nikad u životu ne mora da radi

Ova djeca samo s jednom objavom na Instagramu zarade više nego neko za čitavu godinu!

Mini influenseri, kako ih često nazivaju su sve popularniji, a dok psiholozi istražuju ovaj fenomen, njihovo bogatstvo samo raste.

1. Među djecom koja su popularna na instagramu našla se i djevojčica Everlaj Rouz Sutas koja je sa samo 7 godina već milionerka. Njen profil vodi njena majka, koja je modna blogerka i fotograf iz Los Anđelesa. Everlaj ma 5.1 miliona pratilaca, a ima i svoj Jutjub kanal. Ona po objavi zaradi između 5 i 15 hiljada evra, što je skoro milion i osamsto hiljada dinara.

https://www.instagram.com/p/CEptgGoDRjL/

Za njom ne zaostaju ni ovi mališani. Ovo su najplaćenije mini zvijezde instagrama:

2. Eli Lajvli MekBrum – @elle

Četvorogodišnja Eli Lajvli MekBrum, ćerka kanadske glumice Ketrin Paiz i američkog košarkaša Austina MekBruma, druga je na listi „Belle Baby“, a zarađuje između 5 i 10 hiljada evra po objavi. Ima pet miliona pratilaca i prosečno milion lajkova.

https://www.instagram.com/p/CFP5LBhpory/

Eli se često slika sa svojom sestrom, jednogodišnjom Alajom, koja je na petom mestu ove liste i bratom Stilom, koji ima tek tri meseca, a već je skupio milion pratilaca.

Osim što pozira sa bratom i sestrom, pomaže i u oglašavanju brenda pića svojih roditelja. Nedavno je počela da deli i plesne veštine.

3. Porodica Štaufer – @kcstauffer

Slatke bliznakinje Ema i Mila Štaufer, petogodišnjakinje iz Arizone, zvezde su Instagram profila njihove majke Keti Štaufer, a procenjuje se da zarađuju od 5 do 10 hiljada evra po sponzorisanoj objavi.

https://www.instagram.com/p/CFx3J9-hJMd/

Kejti, koja je udata za Čarlsa, pokrenula je stranicu nekoliko godina pre nego što su se devojčice rodile, ali sada je poznata zbog kreativnih fotografija Mile i Eme.

4. Tejtum i Oklej Fišer – @taytumandoakley

Četvorogodišnje bliznakinje Tejtum i Oklej krenule su stopama svojih roditelja, jutjub zvezda Medison Bontempo i Kilera Fišera. Ovaj dvojac može da zaradi između 3 i 5 hiljada evra po objavi. Imaju 3,1 miliona pratilaca i prosečno 187.590 lajkova po objavi.

https://www.instagram.com/p/CGGKqSPg8F1/

5. Alaja Mari McekBrom – @alaiamcbroom

Sestra druge na listi, Eli, ima svoj profil na Instagramu sa 2,8 miliona pratilaca. Procjenjuje se da po objavi može da zaradi od 1.500 do 5.000 evra i privlači prosječno 722.359 lajkova, što je podstaknuto popularnim jutjub kanalom njenih roditelja ACE Family.

https://www.instagram.com/p/B-cnii0j0tk/

Profil na Instagramu dobila je već dvije nedjelje nakon rođenja.

Izvor: Stil