Skip to content
Dr Sgiva

Dr. Shiva u otvorenom razgovoru otkriva ZAŠTO JE OVA PANDEMIJA STVORENA

“Ono što vjerujem da se događa pred našim očima je da se nevidljivi neprijatelj “koronavirus” eksploatiše i to je dobro isplanirano da bi se sprovela imperijalistička agenda “Duboke države”, ističe Dr Shiva u exkluzivnom razgovoru za News.

NAPOMENA: Tokom pandemije koronavirusa 2020. godine, Shiva Ayyadurai je koristio društvene medije za širenje različitih teorija zavjere i dezinformacija o pandemiji i neutemeljenih medicinskih tvrdnji, navodi  Wikipedia.

Neke njegove nove teorije možete pročitati u nastavku i ispod pogledati video s prevodom njegovog razgovora za NN.

Dr. Shiva Ayuadura, znanstvenik, inženjer, čovjek koji je u svojoj 14-oj godini izumio e-mail, ujedno je i vlasnik autorskih prava e-pošte, gostujući u Next News emisiji, iznio je svoja mišljenja o korona virusu ističući da je ova trenutna pandemija najveća istorijska prevara “DUBOKE DRŽAVE” i obmana za manipulisanje ekonomije i nametanja obaveznog lijeka.

Kad proučavate politiku i medicinu počinjete da povezujete. Kad stavite Duboku državu pod mikroskop na 100x i počnete gledati dubljim zumom videćete skramu u močvari, a ako zađete dublje, ustanovit ćete da su vezivno tkivo močvarne deponije gomila advokata i lobista i svo to močvarno đubre se nalazi u radijusu od jedne milje udaljenosti izmežu MIT-a i Harvarda, SVI ONI, navodi Shiva.

Ono što vjerujem da se događa pred našim očima je da se nevidljivi neprijatelj “koronavirus” eksploatiše i to je dobro isplanirano da bi se sprovela imperijalistička agenda “Duboke države”. Žele ukloniti sve granice, to je zapravo uklanjanje identifikacije birača.

Na pitanje šta on misli o 5G mreži sa zdravstvene tačke gledišta, navodi da nije imao prilike da istražuje, ali je rekao da je 5G prilika da se svuda postave kamere sa AI (VJEŠTAČKOM INTELEGENCIJOM) i da to nije budućnost inovacija, nego budućnost korišćenja tehnologije da bi nas uveli u SREDNJI vijek.

Kad potisnete slobodu govora ,vi zapravo idete ka naučnom konsenzusu.

Pomoću naučnog konsenzusa možete stvoriti laži, koje možete iskoristiti da bi stvorili lažni problem, a tako i lažno rješenje. “Ovi virusi će nas pobiti!” Neće – lažan problem! Pravi problem je što postoje imunokompromitovane osobe.

Pravo rješenje je jačanje imunog sistema ljudi. To znači da treba da napadnemo korupciju, jer ti korumpirani advokati-lobisti-političari su oni koji uništavaju naš vazduh, vodu i hranu. Zato ne žele razgovarati o tome, radije će da vas kontrolišu, stave u karantin i vakcinišu.

Uostalom poslušajte šta Dr. Shiva govori…

https://youtu.be/2nr-mKRNXIM