Skip to content

Djevojka s visokim kriterijima: ‘Ostavila bih dečka kad bi mi kupio nešto jeftino’

Saffron Drewitt-Barlow (21) odrasla je u luksuzu nakon što su njezini roditelji zaradili milione putem surοgat poslovanja.

Tony, Aspen, Saffron and Barrie Drewitt-Barlow, slikano 2015 Credit: Rex Features

Njezini očevi Tony i Barrie Drewitt-Barlow ušli su u povijest kasnih 90-ih kada su postali prvi istospolni par koji je službeno registriran kao roditelji u Velikoj Britaniji koji su dobili djecu preko surogat majke, kako piše The Sun.

Njezin život uvelike je utjecao na njezina razmišljanja, ali i standarde koje ona ima kada se radi o njezinoj vezi s muškarcima.

Naime, ona traži dečka koji neće biti prestrašen njezinim bogatstvom te će je moći razmaziti i držati korak s njezinim luksuznim navikama u životu.

POTROŠILA JE PREKO 100. HILJADA NA IZGLED

Veza sa bivšim je propala kada je on kupio par dizajnerskih cipela koje se njoj nisu svidjele i sada ponovno traži dečka.

Rekla je: “Upoznala sam ga na Tinderu i razišli smo se jer je rekao da ne može ići u korak s obitelji i našom potrošnjom.”

– Važni su mi i pokloni od dečka. Mislim da su cvijeće i čokoladice otrcani pokloni. Jednostavno je otići u dućan i kupiti cvijeće, ali kada se netko potrudi i naruči cvijeće za 400 funti (oko 900 KM), to pokazuje da mu je stalo – objasnila je.

 

Iako njoj nije problem podijeliti račun na spojevima ili pokriti cijeli račun sama, želi dečka koji se neće ustručavati trošiti novce na nju i obasipati je raznim poklonima, kao što to i sama radi.

 

Saffron DANAS/ FOTO: Instagram

Tvrdi kako joj nije važno što joj dečko radi, samo joj je bitno da nije lijen i nezaposlen.