Skip to content

Djevojka ga prevarila, a on smislio neobičan način da joj se osveti

Nakon što mu je djevojka bila nevjerna, momak je osmislio neobičnu osvetu za ono što je ona uradila.

Pošto  je on platio parket u stanu svoje djevojke, izvadio ga je električnom bušilicom, pri čemu je njegov prijatelj snimio čitav proces i podijelio na društvenim mrežama, a video je vrlo brzo postao viralan.

“Ono kad vas djevojka vara, a vi ste joj platili ugradnju poda”, pisalo je ispod videa koji je prikupio više od 3,3 miliona pregleda, piše Daily Mail.

Na video zapisu se vidi kako se muškarac koristi električnim strugačem za pod kako bi potpuno uništio parket u domu svoje djevojke, koji je zapravo on platio 1500 funti i pomogao da se ugradi.

Njegov postupak u videu mnoge je šokirao, ali stotine ljudi pohvalilo je njegovu domišljatost. To je sasvim drugi nivo sitničavosti, sviđa mi se – napisala je jedna osoba, dok je druga dodala: “Ja sam djevojka, ali podržavam ovo, kao što bi svi trebali”.

https://www.tiktok.com/@elhispanic100/video/6871743351624944901

Mnogi korisnici su ga , takođe, zamolili da podijeli video reakcije djevojke, što je on i učinio jedan dan kasnije, objavivši isječak žene koja se bijesno dere na njega, nazivajući ga djetinjastim, a zatim i pljune na njega kroz prozor automobila.

Njena reakcija još je više podstakla druge da hvale potez njenog bivšeg momka, a mnogi su ga čak ohrabrivali da se osveti još više. Stoga je podijeljen i treći video u kojem je ovaj nepoznati muškarac zapalio parket koji je izvadio: