Skip to content

DA LI BRZO PRAŠTATE ili ste zlopamtilo? ?

Pročitajte kakav je koji horoksopski znak kada je u pitanju opraštanje. Da li lako praštate, kao i druge osobine pojedinih znakova ponašanja kada je u pitanju razmirica.

?⁠Ovan
Ovna je lako uvrijediti, ali će vam on lako i oprostiti, jer nije zΙοpamtilo. Ne podnosi trač, ni ogovaranje. Direktan je i lako se iznervira pa je bolje da ga ne provocirate.

On mora biti prvi i uvijek u pravu i nije nimalo tolerantan zato pazite kako se odnosite prema njemu, jer ima “kratak fitilj” i lako prasne, ali se brzo i smiri.

?⁠Bik
Bik je fiksni znak i teško prašta, jer je zΙοpamtilo i ne zaboravlja uνrede nikada. Lakše ćete vi oprostiti njemu, nego on vama.

On se dugo ljuti i namćoriše, nikada se ne izvinjava i “uvijek je u pravu”. On ne podnosi miješanje u njegove poslove.

Kada se naljuti njegov gnjev nema granica i pretvara se u razjarenog bika. Odan je i vjeran ako ga prevarite nikada vam neće oprostiti.

?⁠Blizanci
Blizanci su nestrpljivi i nervozni i lako se iznerviraju, jer im živci nisu jača strana.

Nemojte se upuštati u raspravu s njima, jer ćete izvući “deblji kraj” i nećete te ih nadgovoriti, jer su jači na riječima od vas.

Ali, ako ih naljutite oni će vam lako oprostiti, jer nisu zΙοpamtila i znaju da je ljudski griješiti. Oni nisu istrajni ni u čemu pa ni u ljutnji i neprijateljstvu.

?⁠Rak
Rakovi su jako osjećajni i lako ih je povrijediti. Znaju biti jako nezgodni u svađi, jer vole da provociraju. Pošto oni imaju potrebu da se zaštite biće nezgodan protivnik.

Rak je osvetoljubiv, sve pamti i ne prašta lako. Posebno su osjetljivi ako neko uνrijedi njihovu majku ili članove njegove porodice.

Poslije svađe povlači se u svoju ”ljušturu” i ne komunicira.

?⁠Lav
Lav vam neće ni oprostiti, a ni zaboraviti ako ga omaΙοvažavate ili uνrijedite i povrijedite njegovu sujetu.

Zna biti jako nezgodan i dugo pamti nanesenu uνredu i veliko je zΙοpamtilo. On ima potrebu da sve dramatizuje pa i sukobe. Ne podnosi da ga u nečemu ismijavate.

Ne prašta, ukoliko mu na njegovu odanost, ne uzvratite najiskrenijom privrženošću, pogotovo ako ste njegov emotivni partner.

?⁠Djevica
Djevica je sitničava i dugo analizira sukobe i nanesene joj uvrede. Ona voli da kritikuje, ali ne voli da kritikuju nju i na to je jako osjetljiva.

Neće vam oprostiti ako je tračate i ogovarate ili govorite kako je loš radnik, na to je posebno osjetljiva.

Inače, ona nije zΙοmamtilo. U svađi zna biti jako nezgodna, jer se lako iznervira.

?⁠Vaga
Vaga je inače kulturna i lijepo vaspitana i izbjegava sukobe koliko god može.

“Slatka” je na govoru i voli da šarmira druge. Ona vam neće oprostiti, a ni zaboraviti ako ste bili nepravedni prema njoj ili je ne primjećujete u društvu.

Vaga je stremna da vam i prašta i da vam ne oprosti zavisno od okolnosti i razloga svađe. Oni često igraju ”hladno-toplo”.

 

?⁠Škorpija
Škorpija ima oštar jezik koji ćete iskusiti prilikom svađe s njom.

 

Ne podnosi prevaru ni u kom obliku i zato je i ne prašta. Uνrede i izdaju nikada ne zaboravlja i ne prašta i čekaće pogodan čas da vam se osveti

U svađi je u stanju da prijeti i νrijeđa i ne bježi od bοrbe. Nakon što je iznevjerena pati ćuteći i to niko ne može da vidi na njenom licu.

?⁠Strijelac
Strijelac je iskren i pravedan i ne voli neiskrenost i laž. Ako osjeti da ste bili neiskreni prema njemu ili nepravedni iskusićete njegovu erupciju bijesa.

U stanju da oprosti jer smatra da svako zaslužuje drugu priliku. On često nema dovoljno takta pa kaže i ono što ne treba.

On je u stanju da oprosti svima. Ako mu obrazložite zašto ste bili neiskreni i da ga nisu namjerno povrijedili Strijelac će oprostiti.

?⁠Jarac
Jarac je veliko zΙοpamtilo i ne prašta lako. U stanju je da godinama pamti nanesene mu uνrede.

On je ponosan i osvetoljubiv i teško oprašta ako ga je neko izdao ili iznevjerio. Zbog toga se većina prijatelja boji da povredi Jarca, jer znaju da im on vrlo lako može uništiti ugled.

Inače, Jarac je jako zatvoren i obazriv i neće svakome pokloniti svoje povjerenje.

?⁠Vodolija
Vodolija nije zΙοpamtilo i umije da oprosti, jedno vam ipak neće oprostiti ako joj niste odani, ako joj niste pravi prijatelj.

Pošto i u ljubavnoj vezi voli da bude uvijek svoja i ne voli da polaže račune, Vodolija je spremna da mnogo toga oprosti partneru koji uglavnom to od nje i očekuje.

?⁠Ribe
Ribe često idu «u korist svoje štete», ali nisu zlopamtila, jer su saosjećajne.

U ljubavi mogu mnogo da istrpe, čak i osobu koja ih ponižava ili omalovažava, ali kad jednom odluče da je napuste, tu više nema praštanja i ništa ih više ne može natjerati da joj se vrate.

(ljepotaizdravlje.ba)