Skip to content

BOLESNO LJUBOMORNA: Svakodnevno stavlja muža na detektor laži! (VIDEO)

Gospodinu Woodu, koji je počeo hodati s Debbi Wood 2011. godine nakon što su se upoznali preko prijatelja, čak je zabranjeno gledati žene na televiziji ili ih gledati u časopisima.

I kad Steve izađe na 15 minuta do trgovine da kupi litar mlijeka, stavlja ga na detektor laži čim se vrati…

Debbi Wood iz Leicestera u Velikoj Britaniji toliko je paranoična da će je njezin partner Steve Wood prevariti, zbog čega ona nekoliko puta dnevno provjerava njegov telefon, račune e-pošte i bankovne izvode radi dokaza nevjere.

Doktori su otkrili da Debbi pati od Otelo sindroma, psihijatrijskog poremećaja koji uzrokuje da pacijenti vjeruju da su njihovi partneri bili nevjerni, iako za to nemaju dokaza.

„Laknulo mi je kada sam saznala šta nije u redu sa mnom, ali preda mnom je još dug put. Čak i ako Stevi izlazi na 15 minuta do prodavnice da kupi litar mlijeka, stavljam ga na detektor laži čim se vrati“, rekla je Debi i dodaje:

– Instalirala sam aplikaciju za detektovanje laži, nakon što se aparat u više navrata počeo kvariti.

Na njegov laptop i mobitel instalirala je filtere kako bi ga spriječila da gleda slike žena i zabranila mu je gledanje bilo kakvih televizijskih programa na kojima su žene.

„Brinem da nije flertovao sa prodavačicom i samo želim da znam istinu. Mislim da je on divna osoba, ali nije u tome problem – riječ je o tome da mu ja ne vjerujem da ne gleda druge žene. Ne želim da misli da su one zgodne. Ako ste u vezi i ako ste zadovoljni svojim partnerom, trebalo bi da gleda samo tu osobu“, rekla je Debi koja se nakon deset godina provedenih u Americi vratila u Veliku Britaniju prije tri godine, jer joj se raspala trogodišnja veza.

Srce joj je bilo slomljeno toliko da je obećala da više nikada neće biti u vezi. Doktori vjeruju da je upravo ta emotivna trauma krivac njene bolesti.

https://www.facebook.com/OnlyHumanChannel/videos/395050441240994

S druge strane, nezaposleni 30-godišnjak priznaje da njegov život sa Debbi nije nimalo lak.

„Ponekad sam nervozan kada idem na detektor laži i rezultati nisu uvjerljivi jer mi srca jako lupa, a zbog toga onda Debbi sumnja u mene. Onda moram jednostavno da joj kažem da je nisam varao i da je molim da mi vjeruje. Spreman sam na ovakve stvari, jer znam da smo srodne duše. Ona je za mene posebna i malo ljubomore tu i tamo neće ništa promijeniti“, rekao je Stive za Daily Mail.

https://youtu.be/vhvJzDLCuK4