Skip to content

Bila je časna sestra, a sada snima porno filmove kao opatica

Mlada Kolumbijka Džudi Pinada napravila je jedan od najluđih zaokreta u istoriji “mijenjanja” karijera. Od časne sestre, postala je pjevačica, a potom i filmska zvijezda o kojoj danas priča cijela Kolumbija, ali i ostatak svijeta.

“U školi su nas posjetile časne sestre i u tom trenutku sam odlučila kako želim da budem poput njih”, objasnila je Pinada.

Tada je tek napunila deset godina i otišla je u školu u kojoj je provela osam godina gdje se školovala za časnu sestru. Ipak, zvijezde su imale druge planove. Zaljubila se u učitelja i odlučila da napusti školu, piše The Sun.

U tom trenutku je upoznala i “menadžera za talente”, koji joj je pomogao da postane zvijezda lajv filmova za ΟDRASLE.

Na jednom takvom portalu se skidala pred kamerom, a oni koji su u tom trenutku na portalu mogli su da gledaju “umjetničku tačku” modela. Uz dodatno plaćanje mogli su i da se odvoje s modelom i da završe u online verziji “privatne sοbe”.

Kasnije je prihvatila poziv i za snimanje PΟRNΟ filmova, te sada u njima glumi jednu časnu sestru.

“U početku sam se osjećala loše zbog posla kojim sam počela da se bavim, ali, ubrzo sam se pomirila s tim. Takođe se osjećam dobro kad idem u crkvu. Nikad ne propuštam mise ni druženja petkom, subotom i nedjeljom”, rekla je ona.

Danas 30-godišnja majka dvoje djece stoji pred kamerom ispunjavajući fantazije neznanaca širom svijeta.